Seizoensopening 2020-2021

04 juni 2020

KUN JIJ OOK NIET WACHTEN TOT HET NIEUWE SEIZOEN WEER VAN START GAAT? ENKELE VAN DE ACTIVITEITEN BINNEN DE UITHOF ZIJN AL GEOPEND. HOUD DEZE PAGINA IN DE GATEN VOOR DE LAATSTE UPDATES!

Welke activiteiten zijn momenteel toegankelijk?

Binnen De Uithof zitten verschillende afzonderlijke organisaties gevestigd die langzaam aan hun sportieve activiteiten weer opstarten. Ben jij benieuwd of jouw favoriete locatie of activiteit alweer toegankelijk is? Bekijk dan het onderstaande overzicht!

Evorsa

Evorsa is een evenementenbureau dat sportieve activiteiten organiseert binnen (én buiten) De Uithof! Zij hebben hun activiteiten langzaam weer opgestart. Zo is het mogelijk om kinderfeestjes, sportdagen en bedrijfsuitjes te reserveren van 5 tot maximaal 20 personen, die helemaal zijn afgestemd op de huidige corona maatregelen. Benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is? Vraag dan een offerte aan of bezoek de website voor meer informatie!

www.evorsa.nl

BOK

Wil jij fit blijven deze zomer? BOK is hét indoor trainingscentrum in Den Haag gespecialiseerd in bootcamp, obstacle en survival run trainingen. Gezien zij binnen De Uithof in de buitenlucht kunnen trainen, gaan de activiteiten van BOK gewoon door als vanouds! Uiteraard wordt hierbij wel rekening gehouden met de corona maatregelen. Bezoek de website van BOK om te zien welke trainingen er beschikbaar zijn of boek een gratis proefles!

www.bok-denhaag.nl

De Klimmuur

De klimmuur is sinds 1 juli weer geopend! Het is zowel mogelijk om binnen én buiten te klimmen. Belangrijk is wel om vooraf een online reservering te maken. Bezoek de website voor de actuele openingstijden.

www.deklimmuur.nl

Airsoft Inc

Schieten met levensechte vuurwapen replica’s? Dat is mogelijk bij Airsoft Inc! Zij zijn open volgens gebruikelijke openingstijden. Uiteraard met alle corona maatregelen: Houd afstand, geen handen schudden, niet meer dan 3 personen tegelijk naar binnen (er kan buiten de winkel, overdekt gewacht worden en er zijn zitplaatsen), bij verkoudheid of griepklachten thuisblijven. Houdt de website in de gaten voor actuele informatie! Reserveringen kunnen weer geplaatst worden en iedereen is welkom, mits gezond!

www.airsoftinc.nl

Oomssport

Zoek jij nog een leuke sportieve activiteit deze zomer die ook nog eens coronaproof is? Kijk dan bijvoorbeeld eens voor nieuwe skates, skeelers of rolschaatsen! De schaats- en skeelerspecialist Oomssport die gevestigd is in De Uithof is 7 dagen per week geopend! Bezoek de website voor de openingstijden.

www.oomssport.nl

Fit For Free

De sportruimte van Fit For Free is sinds 1 juli weer geopend zijn volgens de maatregelen van de Nederlandse overheid. Belangrijk is om vooraf een tijdslot te reserveren via de Fit For Free app. Volg de laatste updates via hun social media kanalen of bezoek de website voor meer informatie.

www.fitforfree.nl

Fysio2move

Fysio2move is een praktijk voor fysiotherapie die is gevestigd in sportcentrum Fit For Free. Voor het maken van afspraken of het stellen van vragen zijn zij telefonisch bereikbaar via 06-15870011 (Jorine Spaans) of 06-54607117 (Marloes Kop) of kunt je een e-mail sturen naar fysio2move@gmail.com. Vanaf maandag 22 juni werken zij weer op hun gebruikelijke plekje in De Fit For Free.

www.fysio2move.nl

 

Opening overige Uithof activiteiten

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel hebben wij in maart besloten De Uithof activiteiten tijdelijk te sluiten om zo de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. In de periode dat De Uithof gesloten is, zal er gewerkt worden aan de start van het nieuwe seizoen. Deze tijd benutten wij om grootschalig onderhoud te plegen, nieuwe innovaties toe te passen en alles voor te bereiden op de 1,5 meter samenleving. De Uithof hoopt de activiteiten nóg meer te kunnen optimaliseren voor de heropening. Wij adviseren onze bezoekers om onze website en social media pagina’s in de gaten te houden voor de laatste berichten omtrent de opening!

Bereikbaarheid van De Uithof

De komende periode is De Uithof telefonisch beperkt bereikbaar. Uiteraard doen wij ons best om jullie vragen te beantwoorden. Heb jij een vraag over een reservering of een van onze Uithof activiteiten? Mail dan naar info@deuithof.nl en geef hierbij aan waar jouw vraag over gaat. Dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk iemand contact opneemt!

Sneeuwbaan

Voor de sneeuwliefhebbers hebben wij goed bericht. Vanaf 1 september zal onze sneeuwbaan weer open zijn (met verse sneeuw!). Dit uiteraard onder voorbehoud van eventuele wijzigen van de richtlijnen van het RIVM. Momenteel is de bovenlaag met sneeuw weggereden en zal er een nieuwe verse laag met sneeuw worden aangebracht. Kun jij niet wachten om dit uit te testen? Houd dan onze website in de gaten. Vanaf het begin van het seizoen is het mogelijk om alvast een plekje te reserveren op onze sneeuwbaan. Vanwege de beperkte capaciteit die we hebben op de baan zullen we werken met tijdsloten om onze bezoekers zoveel mogelijk te spreiden. Zo houden we het veilig voor iedereen en kan iedereen gepaste afstand houden.

Skischool
Vanaf juli is het mogelijk om alvast lessen te reserveren bij Skischool de Uithof. In aanvang van het seizoen zal er vanaf september weer ski- en snowboardles worden gegeven. Ook kijkt de Skischool naar de mogelijkheden om de speciale cursussen aan te bieden voor het nieuwe seizoen.

www.deuithof.nl/sneeuw

Schaatsbaan

De 400-meterbaan zal zoals gebruikelijk weer openen aan het begin van het schaatsseizoen. Vanaf 1 oktober kunnen jullie de ijzers weer onder binden en je rondes rijden op ons nieuwe ijs. Ook op de schaatsbaan zullen we werken met tijdsblokken die vanaf de start van het seizoen te reserveren zijn via onze website. Door de beperkte bezoekerscapaciteit is er voldoende ruimte om op veilige afstand van elkaar te schaatsen.

Binnen ijsbaan
De overdekte ijsbaan zal in september al worden voorzien van ijs. Deze baan wordt vanaf september alleen gebruikt voor verenigingen en verhuur. Wil jij de baan graag afhuren vanaf september? Mail dan naar Schaatsbaan Manager Jerrie Suijker via: jsuijker@deuithof.nl.

Schaatsschool
Vanaf nu is het mogelijk om alvast lessen te reserveren bij Schaatsschool De Uithof! De lessen van het nieuwe seizoen staan al beschikbaar op onze website. Wil jij alvast iets leuks om naar uit te kijken voor het nieuwe seizoen? Reserveer dan nu alvast jouw les naar keuze en steun onze schaatsschool in deze moeilijk tijd! Uiteraard houden onze ervaren docenten rekening met de corona maatregelen zoals geadviseerd door de KNSB.

TIP: boek en betaal nu alvast jouw lessen voor het nieuwe seizoen aan maak gebruik van de vroegboek actie en ontvang tot wel twee extra vrijkaarten voor de schaatsbaan!

www.deuithof.nl/ijs

E-Kart & Games

Het gedeelte van E-karts en Games is conform de RIVM richtlijnen gesloten, maar gaat net als de sneeuwbaan vanaf 1 september weer open! De tijd dat we gesloten zijn gebruiken we voor groot onderhoud en diverse aanpassingen op gebied van beleving, veiligheid en comfort. Kijk jij er ook zo naar uit om weer te kunnen scheuren op onze kartbaan? Vanaf augustus kun je online jouw heat(s) alvast reserveren. Ook de aangepaste lasergame zal weer open gaan voor groepen van maximaal 10 personen. Er zijn special effects toegevoegd en we gaan gebruik maken van de nieuwste versie pakken en spelopties.  Kortom de game wordt sensationeler dan ooit! De missie(s) kunnen vanaf augustus online worden gereserveerd. Uiteraard zijn de activiteiten aangepast aan de corona standaarden zodat ze veilig kunnen worden uitgevoerd. Helaas kunnen we activiteiten als Sumo worstelen en Bungee Soccer nog niet aanbieden omdat we hier geen 1,5 meter afstand kunnen garanderen. Deze activiteiten worden geopend zodra de overheid dit veilig acht. Houd hiervoor vooral onze website en social media in de gaten.

www.deuithof.nl/kartengames

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>