De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

50 jaar De Uithof

De Uithof bestaat in januari 50 jaar en dat moet gevierd worden! Van 2 januari tot en met 7 januari zijn er verschillende activiteiten georganiseerd die je niet wilt missen!

Tickets

Maandag 2 januari – Officiële Opening & Clinics

DJ Nijkie zal vanaf 12:30 een feestje bouwen langs de ijsbaan met ijskoude beats die over de gehele ijsbaan te horen zullen zijn. Om 15:00 wordt de week officieel geopend met een speech van onze directeur Eugène de la Croix.

Door de dag heen zullen er verschillende clinics plaatsvinden van de verschillende ijssporten die hier worden beoefend. Het programma voor de clinics is als volgt:

  • Langebaanschaats-clinic door de Schaatsschool 12:45 – 13:30
  • IJshockey-clinic door HIJS Hokij 13:30 – 14:30
  • Kunstschaats-clinic door de HIJH 14:45 – 15:45

 

Dinsdag 3 januari – Prinsessenbezoek

Ook op de tweede dag van deze feestelijke week zal DJ Nijkie er voor zorgen dat je lekker kan swingen over het ijs. Dat is nog niet alles, want van 12:30 tot 15:30 brengen er verschillende sprookjes-prinsessen een bezoek aan De Uithof. Dit is dé kans om met jouw favoriete Disney prinses op de foto te gaan. Daarnaast zullen zij jullie voorzien van prachtige glittertattoos!

Woensdag 4 januari – Feestavond Grand Café

Woensdag breken we het ijs, owh nee de week met niemand minder dan DJ Nijkie! Ook nu zal hij de schaatsers voorzien van rake klappers zodat jij net dat extra rondje zal gaan schaatsen. ’s Avonds gaat het dak er af met John Medley die hartverwarmende hits door de speakers zal laten galmen, zodat jij binnen no-time weer opgewarmd bent.

Donderdag 5 januari – Silent Disco

Voor deze donderdag hebben we de IJshockeyhal omgetoverd tot een discotheek met gezellige sfeerverlichting. Middels deze Silent Disco heb jij helemaal zelf in de hand naar welke muziek jij luistert. De koptelefoon geeft toegang tot 3 verschillende kanalen met ieder zijn eigen muziekstijl. Via de ticketshop haal jij je ticket voor de Silent Disco. De koptelefoon ontvang jij bij de entree. Mocht je van het dansen op het ijs nou geen genoeg kunnen krijgen, geeft het Silent Disco ticket jou ook toegang tot de 400m baan. Hier zal DJ Nijkie ook weer de lekkerste beats door de speakers laten klinken.

Vrijdag 6 januari – Lichtjesavond

Vrijdag toveren we De Uithof om in een ware zee van kaarsen. De 3000 brandende kaarsjes op de tribune zullen er voor zorgen dat dit een romantische avond wordt op het ijs. Neem je partner mee en geniet van de romantische sfeer op het ijs en de liefdevolle muziek van onze huis DJ. De perfecte winter date-night!

De lichtjesavond is van 20:00 tot 23:00

Zaterdag 7 januari – Haags Curlingtoernooi

Op de laatste dag van deze feestelijke week kunnen jij en je vrienden je bewijzen op het Haags Curlingtoernooi. Stel een team samen van 4-6 personen en ga de strijd aan tegen andere vriendengroepen. Voor de winnaar is er een prachtige prijs. Voordat het toernooi zal beginnen worden de regels uitgelegd en is er voldoende tijd om kennis te maken met de sport middels een korte clinic. Het Haags Curlingtoernooi start om 20:00. Je speelt meerdere wedstrijden en hier komt uiteindelijk een finale uit. Langs de lijn is er voldoende koek en zopie beschikbaar.

Vanaf 22:00 sluiten we de jubileumweek af in het Grand Café met een prachtig feest tot in de late uurtjes.

Kosten per team slechts €99,- inclusief 12 drankmuntjes, curling clinic, curling toernooi en spetterend feest met DJ Nijkie!

Tickets