Wilder Kaiser gasten: korting op ski- en snowboardles

30 juli 2018

Ga je op wintersport vakantie naar Wilder Kaiser? Dan krijg je 10% korting op je ski- of snowboardles bij De Uithof!

De Uithof heeft sinds een aantal jaar een samenwerkingsverband met het skigebied Wilder Kaiser.
Voor alle gasten die een wintersport hebben geboekt naar Wilder Kaiser, hebben we een leuke aanbieding!

10% korting op de lessen bij Skischool De Uithof!

Dus: wil je alvast wat lessen hebben om goed voorbereid de piste op te gaan? Of wil je je kinderen alvast laten wennen aan skiles, zodat ze straks in Oostenrijk makkelijker in de klas gaan? Vind je skiën misschien spannend, maar wil je toch graag mee de piste op met je vrienden?

Kom dan naar de sneeuwbaan van De Uithof! Een professioneel team van gediplomeerde ski- en snowboardleraren staat klaar om zowel de beginnende als de gevorderde wintersporter te begeleiden. Skischool De Uithof heeft voor iedereen vanaf 3 jaar al een passende les.

Over Wilder Kaiser 

Wilder Kaiser skiën   Kinderkaiserland Sheffau

De vakantieregio Wilder Kaiser met de dorpen Ellmau, Going, Scheffau en Söll is onderdeel van SkiWelt. Met meer dan 284 pistenkilometers is Wilder Kaiser één van grootste skigebieden
van Oostenrijk. Daarnaast kent het gebied 90 kabelbanen en liften en vind je er circa 77 authentieke skihutten, waar vers Tirools eten wordt geserveerd. De Tiroler regio staat bekend om goede kinderopvang, voor kinderen vanaf 6 maanden, en leuke skileraren (waaronder ook Nederlandse skileraren). In dit skigebied in Oostenrijk kom je dan ook niets te kort.

Wil je meer weten over dit skigebied? Vraag dan gerust aan onze leraren hun ervaringen met dit gebied! Kijk ook zeker eens op www.wilderkaiser.info.

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>