Extra maatregelen

22 januari 2021

Op donderdag 21 januari 2021 heeft het kabinet extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Met het ingaan van de avondklok vanaf zaterdag 23 januari 2021 is De Uithof genoodzaakt de deuren van de schaatsbaan eerder te sluiten. 

Extra tijdsslot in de ochtend

Op dit moment is het alleen nog mogelijk om te schaatsen bij De Uithof, de overige activiteiten zijn dicht. De openingstijden van de schaatsbaan worden vervroegd. zodat we bezoekers de kans geven om voor de werk-, studie- of schooldag begint nog even te komen schaatsen. Bekijk de actuele openingstijden hier. Op doordeweekse dagen betekent dit dat de schaatsbaan al om 07:30 uur opengaat.

Wat als ik een ticket voor de avond heb? 

Heb je al een ticket gekocht voor een tijdsblok dat nu niet meer beschikbaar is vanwege de avondklok? Geen paniek! Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om je te informeren over de oplossing. Je hoeft zelf dus geen actie te ondernemen. Jouw ticket blijft geldig, je bent dus niet je geld kwijt.

Wat als ik een abonnement voor de avonduren heb? 

Abonnementen blijven uiteraard ook geldig. Helaas kunnen wij niet alle abonnementhouders kwijt op hetzelfde tijdstip. Daarom gaan wij met iedereen persoonlijk een passende oplossing zoeken. Als abonnementhouder word je ook door ons benaderd en hoef je zelf geen actie te ondernemen.

Tot wanneer geldt deze maatregel?

De avondklok is op zaterdag 23 januari 2021 ingegaan en werd begin februari verlengd tot 3 maart. Helaas wordt deze maatregel nogmaals verlengd, dus ook vanaf begin maart blijft deze regel van kracht. Zodra wij zekerheid hebben over wanneer we weer in de avonduren open mogen, communiceren wij dat via onze website en social media kanalen.

Lees hier meer over de consequenties van de verlengde lockdown voor alle Uithof activiteiten.