Airsoft

De nieuwste rage op het gebied van extreme sports

Airsoft bestaat al heel erg lang, maar is pas sinds 2013 toegestaan in Nederland. Airsoft is te vergelijken met paintball, er wordt alleen met bb’s geschoten (balletjes van biologisch afbreekbaar materiaal) in tegenstelling tot verfballetjes. Airsoft INC. is de grootste full service airsoft organisatie van Zuid Holland

Een ander groot verschil bij airsoft is dat er wordt gespeeld met 1 op 1 replica’s van vuurwapens die onder cat. 1 van de WWM vallen. Airsoft INC. is de eerste airsoft organisatie in Zuid Holland erkend door justitie en is daarmee volledig bevoegd om alles op het gebied van airsoft aan te bieden.
Bij ons kan je zowel indoor als outdoor met snelheden tussen de 100 en 550 km/u schieten, waardoor over veel grotere afstanden met precisie kan worden geschoten. Bij Airsoft INC. gaat het er dan ook niet om lukraak op elkaar knallen, maar er worden verschillende tactische games gespeeld. Wij bieden verschillende leeftijdscategorieën aan, van 10-14 jaar, van 14-18 jaar en de 18+ variant!

Koop hier je ticket(s)

Indoor

Airsoft INC. is gestart met een indoor airsoft locatie; the Time Crisis Arena. Deze is gebouwd door een team van airsofters, voor airsofters en bevindt zich in het gigantische sportcomplex De Uithof in Den Haag. Een voormalige winkel is omgebouwd tot een militaire outdoor setting, waarbij veel aandacht is besteed aan crowd control. Er is altijd een sluiproute te vinden om bottlenecks te vermijden, er zijn verborgen ruimtes en er is nauwelijks een plekje te vinden waar je verdekt kan blijven zitten. Time crisis is the name of the game and maximum action is what we live for!

Naast audio- en visuele effecten is er een ruime keuze aan te volbrengen missies, deze zijn af te stemmen op de wensen en het niveau van de individuele speler of van het niveau van het team. Voor alle airsofters die zichzelf graag in actie filmen is er free wifi met een goed signaal. De innerlijke mens wordt goed verzorgd met een kwalitatief hoogwaardig restaurant, de mogelijkheid om na het spelen de bar nog in te duiken en voor de die-hards die nog energie over hebben is er een ruim scala aan overige activiteiten bij De Uithof.

Uiteraard werken wij volledig conform de regels van de NABV (Nederlandse Airsoft Belangen Vereniging) en is zowel de locatie als de organisatie door hen gecertificeerd, om deze beleving volledig veilig en verantwoord aan te bieden. Voordat we beginnen krijgt iedereen een volledige uitrusting en briefing waarbij de veiligheidsregels, fair play en de baan worden uitgelegd. Nadien volgt de fps-test of uitleg van het airsoft apparaat, waarna de eerste mission objectives bekend worden gemaakt.

Ik wil airsoften

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>