Airsoft

Het tofste Airsoft uitje!

Onze arena wordt geprezen omdat deze zo mooi is, gaaf is ingericht en slim is opgezet. De rookmachines, geluidseffecten en licht shows maken de simulatie helemaal af. Dit is Call of Duty zonder controller, met de tofste airsoft wapens, zoals de H&K G36C, de mini uzi, mini mp5 en de Walther P99 & P22. De prijzen zijn inclusief onbeperkt munitie, begeleiding, wapens en iets te drinken en snoepen. Hier moet je geweest zijn!

Jouw eigen Airsoft guns mee?

Tuurlijk neem je jouw airsoft guns mee, let er wel op dat er een CE keurmerk op zit en de kracht maximaal 0,08 joule is en dat je deze netjes in een tas vervoert. Speel je met jouw eigen guns, dan krijg je korting en dan is 1 uur nog maar € 15,- en 2 uur slechts € 25,-!

Ik wil airsoften

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>