Arrow Tag

HEB JIJ ALTIJD AL EENS WILLEN ERVAREN HOE HET IS OM IN DE FILM ‘THE HUNGER GAMES’ TE SPELEN? GRIJP DAN JE KANS MET EEN PIJL EN BOOG EN STAP IN HET SPEELVELD. MET EEN MASKER OP JE HOOFD, EEN BOOG EN 1 PIJL IS JOUW MISSIE OM DE TEGENPARTIJ TE RAKEN. LUKT HET JOU OM HET DOELWIT VAN DE TEGENPARTIJ UIT TE SCHAKELEN?

Arrow Tag duurt in totaal 60 minuten. De activiteit begint met een korte workshop over de techniek van het schieten, veiligheidspunten en de uitleg over het spel. Nadat alle kinderen overweg kunnen met zijn of haar boog, kunnen de spelen beginnen. Terwijl je pijlen ontwijkt achter verschillende obstakels, zul je met slechts 1 pijl je tegenstanders moeten raken. Mis geschoten? Dan wacht jou de taak om de losse pijlen in het veld te gaan verzamelen. Let op dat je niet onverwachts wordt neer geschoten!

Kledingadvies

Sportieve kleding en sportschoenen. Sieraden en horloges zijn niet toegestaan. Het Arrow Tag bevindt zich in de 400 meter schaatsbaan op een kunstgrasveld. Het kunstgrasveld is niet overdekt, wat inhoud dat de buitentemperatuur van toepassing is. Houd in het geval van regen en slecht weer rekening met extra kleding.

Arrow Tag

Spanning en sentatie

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>