Boogschieten
Pijl en boog voor echte strijders

BOOGSCHIETEN IS EEN SPANNENDE, LEUKE ACTIVITEIT WAAR CONCENTRATIE EEN BELANGRIJKE ROL BIJ SPEELT. HET IS NIET ALTIJD DE JONGSTE OF DE SPORTIEFSTE DIE HET TOERNOOI WINNEND AFSLUIT. HET IS DE DEELNEMER DIE HET BESTE MET DRUK OM KAN GAAN!

Boogschieten is een concentratiesport, waarbij de deelnemers over verschillende rondes laten zien wie het meest constant schiet. Leuk als activiteit tijdens een bedrijfsuitje, sportdag, vrijgezellenfeest, familiedag of kinderfeestje!

Na het aanleren van de basistechnieken en een aantal oefenrondes begint het toernooi. De deelnemers moeten over verschillende rondes laten zien wie het meest constant schiet. Niet altijd wint degene die je van tevoren zou verwachten! Los van de eindoverwinning is er voor iedereen een succesbeleving doordat de individuele scores vaak verbeteren.

60 minuten boogschieten

Boogschieten kan georganiseerd worden bij De Uithof te Den Haag en duurt ongeveer 60 minuten.

Meer informatie/ reserveren >>

 

 

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>