Bumperball
on ice

BUMPERBALL IS SPECTACULAIR… MAAR DE UITHOF BRENGT BUMPERBALL NAAR EEN NOG EXTREMER NIVEAU. BUMPERBAL ON ICE! MET EEN LUCHTBEL OM JE HEEN MOET JIJ MET JE TEAMGENOTEN ZIEN TE SCOREN. HET IS DUS OPPASSEN DAT JE NIET OMVER ‘GEBUMPT’ WORDT… OF GLIJD JE EERDER UIT?

Botsen, omvallen, pasen, schieten en scoren is de formule. Komt jouw team als winnende uit de strijd?

Programma

De activiteit duurt in totaal 60 minuten. Na instructies over  de veiligheid en regels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. Nadat iedereen de techniek door heeft van het omvallen en opstaan is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje!

 Kledingadvies

Houd ten alle tijden rekening met de locatie en het weer. Zorg er voor dat je warm gekleed bent en eventueel extra kleding mee heb. Advies is sportieve kleding en sportschoenen. Sieraden en horloges zijn niet toegestaan.

Meer informatie >>

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>