Informatie
Bumperball

OP ZOEK NAAR EEN NIEUWE UITDAGING MET EEN EXTREEM HOGE FUN FACTOR? DAN IS DEZE ACTIVITEIT ZEKER WAT VOOR JOU! MET EEN LUCHTBEL OM JE HEEN MOET JIJ MET JE TEAMGENOTEN ZIEN TE SCOREN. ZOALS DE TITEL AL DOET VERMOEDEN, KAN JE MET DE BALLEN ELKAAR OMVER ‘BUMPEN’. BOTSEN, OMVALLEN, PASEN, SCHIETEN EN SCOREN IS DE FORMULE. KOMT JOUW TEAM ALS WINNENDE UIT DE STRIJD?

Duur

De speeltijd wordt bepaald door het aantal deelnemers, onderstaand schema is hiervoor bepalend:

2 t/m 5 personen            15 minuten

6 t/m 10 personen          30 minuten

11 t/m 15 personen       45 minuten

16 t/m 20 personen       60 minuten

Etc.

Intensiteit & wisselen

Vanwege de intensiteit van de activiteit wordt er, ongeacht het aantal deelnemers, teams gemaakt waarin wordt gerouleerd. Houd er rekening mee dat een team maximaal uit 5 deelnemers bestaat.

Programma

Na instructies over  de veiligheid en regels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. Nadat iedereen de techniek door heeft van het omvallen en opstaan is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje!

Meer informatie/ reserveren >>

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>