Speel de
Ice Games

SPEEL ECHTE OUDHOLLANDSE SPELLETJES OP HET IJS. EEN STUKJE NOSTALGIE, MAAR VOORAL HEEL VEEL GEZELLIGHEID, DAT ZIJN DE ICE GAMES IN DE UITHOF. IEDEREEN KAN MEEDOEN MET VERSCHILLENDE LEUKE ACTIVITEITEN. NIET GEK DUS DAT DIT ARRANGEMENT ZEER POPULAIR IS!

 

De Ice Games zijn leuk en vernieuwend. Het hele team heeft genoten!

Medewerker ANWB

Teambuildings uitje met collega's

Eerst even wennen op het ijs en daarna aan de slag met vier verschillende activiteiten. Eisstockshiessen, priksleeën, sjoelbakschieten en icebike rijden. Samenwerken is de sleutel bij deze spellen!

Daag elkaar uit!

Met de Ice Games heb je gegarandeerd een leuk uitje! We werken samen met onze partner Evorsa met verschillende groepsuitjes. Op hun website vind je meer informatie en kun je reserveren.

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>