Informatie
E-karten

 

Koop hier je ticket(s)!

LET OP: indien je via de webshop een aankoop doet, sluit niet te snel het venster, anders kan het gebeuren dat jouw bevestiging en reservering niet doorkomen.

VOLWASSENEN (VANAF 1.60M & 13 JAAR)
Klik hieronder op jouw keuze!
1 heat | €14,95 2 heats | €26,50 3 heats | €37,50

KINDEREN (VANAF 1.35M & TUSSEN DE 8 EN 13 JAAR)
Klik hieronder op jouw keuze!
1 heat | €9,95 2 heats | €18,50 3 heats | €25,75

LET OP: Wil je een kinderheat boeken, maar staat jouw gewenste tijd er op de dinsdag, donderdag of vrijdag niet bij? Neem dan telefonisch contact op met ons!

Bel ons direct!

BEKIJK HIER ALLE SPECIALS EN AANBIEDINGEN!
Zoals Familieheat, Formule 1 – Sunday of Lasergame in de mix!

SPECIALS & DEALS

Openingstijden

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof tijdelijk te sluiten om zo de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. De kartbaan en de lasergame arena zullen openen op dinsdag 1 september. Wij verwelkomen jullie graag in ons nieuwe seizoen! Bezoek deze pagina voor meer informatie over de seizoensopening.

Onze kartbaan

Onze spectaculaire indoor kartbaan, voorzien van een spannend parcours met een brug, een heuvel, een kombocht en verschillende bochtencombinaties, is speciaal ontworpen voor jou! Echt iedereen, van beginnend tot professionele karter, kan bij ons terecht. Race met onze elektrische karts naar de eerste plek!

Kinderen en volwassenen rijden bij ons in dezelfde elektrische karts, maar er is wel degelijk verschil in snelheid. De stoelen en pedalen van de karts zijn verstelbaar en voor de kleinsten gebruiken we extra inzetstoeltjes. Door een toepassing op de karts, kunnen deze via een remote op een lager vermogen ingesteld worden. Dit om uw kinderen, op een zo veilig mogelijke manier, een spectaculaire en duurzame race-ervaring te bieden.

Alle elektrische karts worden door onze eigen monteurs onderhouden. Hierdoor weten wij altijd wat er met de karts gebeurt en zorgen wij voor een zo hoog mogelijke kwaliteit van de karts. Dit alles zodat jij het ultieme racegevoel beleeft bij De Uithof.

NIEUWE KARTBAAN!

Elektrische karts

 

Onze karts zijn elektrisch, waardoor deze geen schadelijke uitstoot geven. Ook worden ze voorzien van elektriciteit door onze 8150 zonnepanelen op ons dak! Dit geeft karten een nieuwe spectaculaire dimensie en is daardoor een klimaatneutrale activiteit. Een extra voordeel van onze elektrische karts is dat deze niet alleen vooruit, maar ook achteruit kunnen. Door middel van een schakelaar hoef je niet meer te wachten op het baanpersoneel. Zo houden we de snelheid er lekker in!

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij verschillende veiligheidsregels waaronder:

  • Het verplicht dragen van een bodyprotector voor kinderen
  • Een nekkraag voor alle bestuurders
  • Periodiek gekeurde veiligheidshelmen
  • Het verplicht bedekken van lang haar onder de helm of een kledingstuk
  • Open schoeisel is niet toegestaan
  • Onze crew wordt door ons met regelmaat bijgeschoold en is zich bewust van alle veiligheidsaspecten.

HOW TO: E-Karten bij De Uithof!

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>