Nerf

Do you have the Nerf?

Spelen in de tofste arena van het moment, met verborgen ruimtes, spannende muziek, rookmachines, lichtflitsen etc. Alle toffe games als capture the flag, team death match en search & destroy met constante persoonlijke begeleiding door de marshalls .

Jouw eigen Nerf gun meenemen

Natuurlijk mag jij jouw eigen Nerf guns meenemen en jouw vriendjes & vriendinnetjes ook! We hebben liever niet dat je eigen pijlen meeneemt vanwege het uitzoeken achteraf.. Wanneer jij jouw eigen Nerf guns meeneemt speel je met korting en dalen de prijzen met € 2,50!

Extreme Nerf

Nerf vanaf 14 jaar en natuurlijk heeft Airsoft INC.  het als eerste in Nederland! Airsoften iets te extreem? Nog iets te jong voor airsoft? Bedrijfsuitje waar het gaat om sport, spel en teamwork, maar graag zonder alle regels, beperkingen, WWM, extreme impact van airsoft en voor alle collega’s leuk en toch spannend? Zoek niet verder, dit moet je beleven!

Schieten met rubber darts

Deze Jet Blaster guns hebben een effectief bereik van 30 meter en met 0,5 joule komen ze aan! Team rood vs. Team blauw met wapens en munitie in de kleur van het team. Red dots voor het richten en tactical flashlights voor de donkere gangen en kamers! De full experience, geen beslagen brillen, geen gekke maskers, maar vrijheid en hardcore actie!

Reserveren Nerf

  • LET OP: deelnemers moeten minimaal 6 jaar oud zijn!
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden