TOPZONE
Het indoor klimpark in Den Haag!

INDOOR KLIMPARK TOPZONE BESTAAT UIT 14 HINDERNISSEN DIE DOOR DE GELE SPIJLEN LOPEN VAN DE 400-METERBAAN BIJ DE UITHOF IN DEN HAAG. OP 8 METER HOOGTE KUN JE KIEZEN UIT TWEE PARCOURSEN DIE BEIDEN UITDAGEND EN SPANNEND ZIJN!

Na het voltooien van een parcours volgt de tokkel langs de lange zijde van de 400-meterbaan, waarbij je de meeste schaatsers (in het winterseizoen) roetsjend zult inhalen. Met een continu zekeringsysteem blijf je altijd gekoppeld aan een safety-line. Dit zorgt ervoor dat zowel kinderen als volwassenen veilig het parcours kunnen afleggen. Als kers op de taart kun je met de langste indoor tokkelbaan van de Benelux naar beneden suizen!

90 minuten klimmen in de TopZone

Het klimmen in indoor klimpark TopZone duurt ongeveer 90 minuten. Doordat het klimpark overdekt is kan de activiteit altijd doorgaan.

Geschikt voor ieder groepsuitje

Klimmen is geschikt als activiteit tijdens een bedrijfsuitje, familiedag, sportdag, vrijgezellenfeest en als teambuilding activiteit. Maar is ook een leuke uitje met de kids op bijvoorbeeld een woensdagmiddag of in het weekend. Het minimale aantal deelnemers is 2 personen, het maximale aantal is 25 personen. Daarnaast bieden we ook klimmogelijkheden voor kinderen aan.

Klimmen in TopZone à € 17,50 p.p.

Het klimmen in TopZone kost € 17,50 per persoon, inclusief btw, entree, materialen en instructeurs.

Ga klimmen in de TopZone!