Back on Track weekend!

Kom jij ook?

De Uithof is Back on Track! Op 2, 3 en 4 juli is er een actieweekend bij onze Kart & Games. Omdat de kartbaan, het Kart Café en onze lasergame arena weer open zijn, vieren we dat graag met jullie! Het eerste weekend van juli staat onze kartbaan in het teken van de Formule 1. Je waant je in de wereld van racen met The Real Simulator, de T-shirt Customizer van The Grid – Racing en de GP in Oostenrijk. Kom langs tussen vrijdag 2 juli 18:00 en zondagavond 4 juli en geniet van dit spectaculaire weekend.


Ervaar The Real Simulator en win!

Speciaal voor het Back on Track actieweekend hebben wij The Real Simulator naar binnen gehaald. In deze unieke simulator race je net echt op het circuit. Door de 6-assige beweging van deze simulator voel je het circuit van Oostenrijk net zoals Verstappen! Bij aankoop van (minimaal) twee volwassenheats karten krijg je de kans om de snelste ronde neer te zetten op het circuit. Zet je de snelste tijd neer van iedereen? Dan win jij een gratis Ultimate Cup voor 8 personen (ter waarde van € 240,-). Bestel direct jouw heats karten voor het weekend van 2, 3 en 4 juli (niet in combinatie met andere acties).

2 heats boeken

The Grid - Racing

Personaliseer jouw T-shirt met ‘The Mark’

The Grid – Racing heeft ‘The Mark’ ontwikkeld waarbij T-shirts worden bedrukt door echte kartbanden. Het resultaat? Bandensporen als design! Deze T-shirt Customizer staat het hele weekend in De Uithof. Voor maar € 25,- koop jij een T-shirt om op een unieke manier te laten bedrukken. Bij aankoop van drie heats karten krijg je naast de simulator training zelfs een gepersonaliseerd T-shirt gratis! (Let op: je krijgt één T-shirt per boeking).

3 heats boeken

 

Bekijk de Oostenrijkse GP

Natuurlijk kan de GP in Oostenrijk ook niet missen dit weekend. Daarom zorgen wij ervoor dat bezoekers, in combinatie met een hapje en een drankje, kunnen genieten van de GP. Zowel van de kwalificaties als de race. Boek dus snel jouw heats voor het eerste weekend van juli en tot snel!

Wil jij liever lasergamen in plaats van karten?

Dan hebben we ook voor jou een actie dit weekend. Speciaal voor de gamers boek je dit weekend 2 lasergame missies voor € 15,- per persoon. Boeken hiervoor kan uitsluitend telefonisch.