Samen houden we corona onder controle!

Update corona maatregelen

Via deze pagina houden wij je op de hoogte over de maatregelen die wij binnen De Uithof hanteren om onze activiteiten veilig voort te zetten. Bekijk hieronder de meest actuele maatregelen (vanaf 19-11):

Algemene maatregelen

 • Onze horeca is tot nader order gesloten.
 • Online reserveren is verplicht. Reserveer voorafgaand aan jouw bezoek een tijdsblok via onze website. Helaas kunnen wij geen tickets meer aan de kassa verkopen.
 • Het dragen van een niet-medisch mondkapje is een dringend advies.
 • Volg de looproutes binnen het pand en volg de instructies van het personeel.
 • Houd 1,5 meter afstand van andere personen buiten jouw huishouden.
 • Ben je verkouden of heb je koorts of benauwdheidsklachten? Symptomen = even niet komen!
 • Er is geen publiek toegestaan bij onze activiteiten. Wij willen ouders/begeleiders vragen om te wachten buiten De Uithof.
 • Desinfecteer regelmatig je handen bij één van onze desinfectiepunten.
 • Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes.

De sneeuwbaan

 • De sneeuwbaan blijft open. Online reserveren is verplicht en kan met maximaal 4 personen.
 • De lessen gaan door in een aangepaste vorm. De groepsgrootte wordt teruggebracht naar 4 personen. Dit geldt niet voor kinderen.
 • Het dragen van handschoenen is verplicht.

Lees hier meer over de maatregelen en veel gestelde vragen met betrekking tot de sneeuwbaan.

De schaatsbaan

 • Het rijden in treintjes is verboden! Er mag geschaatst worden in groepjes van 4 waarbij je onderling 1,5 meter afstand tot elkaar bewaart.
 • Een andere groep van 4 bewaart minimaal 5 meter afstand tot een groepje van 4 wat er voor rijdt in het zelfde tempo, tenzij je elkaar inhaalt. Op deze manier voorkomen we de vorming van treintjes.
 • De schaatslessen gaan door in aangepaste vorm. De groepsgrootte wordt teruggebracht naar 4 personen. Dit geldt niet voor kinderen.

Lees hier meer over de maatregelen en veel gestelde vragen met betrekking tot de schaatsbaan.

Schaatsen | De Uithof

E-kart & games

 • Karten en lasergamen is mogelijk voor alle leeftijden.
 • Reserveren voor karten en lasergamen is verplicht en kan met maximaal 4 personen. Kinderen t/m 17 jaar vormen hierop een uitzondering.
 • Vanaf 13 jaar is het dragen van een mondkapje bij het lasergamen verplicht.

Lees hier meer over de maatregelen en veel gestelde vragen met betrekking tot de kartbaan.

Karten | De Uithof

Feestelijk & Zakelijk

 • Het blijft mogelijk om een kinderfeestje te vieren bij De Uithof (t/m 12 jaar). Helaas kunnen wij hier alleen geen eten of drinken bij serveren. Bekijk hier de mogelijkheden.
 • Het reserveren van een vergaderzaal kan met maximaal 30 personen. Helaas kunnen wij hier alleen geen eten of drinken bij serveren.

Veelgestelde vragen

Zijn alle activiteiten corona proof?

Alle activiteiten zijn aangepast aan de huidige corona richtlijnen. Op deze pagina lees je de maatregelen die per activiteit worden getroffen. Mocht je vragen hebben over de veiligheid van onze activiteiten, neem dan gerust contact met ons op.

Kan ik De Uithof bezoeken zonder reservering?

Nee, dit is niet mogelijk. Het is nodig om voor jouw bezoek een tijdslot te reserveren via onze website.

Moet ik mijn E-ticket uitgeprint meenemen?

Wij raden je aan om om jouw ticket vooraf te printen. Het is mogelijk om de tickets op jouw mobiel te laten scannen, maar je ticket moet altijd toonbaar zijn (ook op het moment dat jouw telefoon leeg is).

Kan ik iets eten/drinken in De Uithof?

Vanwege de aangescherpte maatregelen is onze horeca helaas gesloten. Het is dus niet mogelijk om iets te eten of te drinken tijdens jouw bezoek aan De Uithof.

Ik heb een ticket gekocht via een externe partij, waarvan de geldigheid is verlopen. Kan ik deze nog inwisselen?

Alle actie-toegangstickets die voor maart 2020 zijn aangekocht of verkregen via andere kanalen, kunnen nog tot 31 oktober 2020 worden ingeleverd. Heb jij een ticket voor de sneeuwbaan of schaatsbaan? Dan is het nodig om voorafgaand aan je komst een tijdsblok te reserveren via onze website. Selecteer op de ticketpagina de optie vrijkaart om jouw gewenste tijdsblok te reserveren. Wanneer je jouw gegevens hebt ingevuld ontvang je een e-ticket op het door jou opgegeven e-mailadres. Deze dien je mee te nemen bij jouw bezoek aan de Uithof. Bij de kassa kun je jouw e-ticket omwisselen voor een toegangskaart voor de sneeuwbaan of de schaatsbaan. Heb jij een ticket voor e-karten of lasergamen? Reserveer dan vooraf jouw heat/missie via info@deuithof.nl of telefonisch via 070 – 35 99 443.

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden verschillen per activiteit. Kijk daarom per activiteit op de desbetreffende pagina voor de actuele openingstijden.

Ik heb een nieuw abonnement aangeschaft voor de sneeuwbaan. Hoe kan ik een tijdsblok reserveren?

Bij aankoop van een sneeuwbaanabonnement ontvang je per e-mail een e-ticket met daarop een reserveringscode. Let op: bewaar deze code goed. Deze code heb je nodig bij iedere reservering. Reserveer voorafgaand aan je bezoek een tijdsblok met de reserveringscode via de reserveringspagina: https://sneeuwreservering.deuithof.nl/#/tijdslot-reserveren

Kan ik mij ergens omkleden?

De kleedkamers zijn tijdelijk gesloten. We raden dus aan om omgekleed naar De Uithof toe te komen.

Kan ik ergens kijken als mijn kinderen op de baan zijn?

Helaas is het gezien de huidige RIVM maatregelen niet toegestaan om publiek toe te laten bij sportlocaties. Hierdoor is het niet mogelijk om de baan te betreden als je zelf niet deelneemt aan de activiteit. Gezien onze horeca momenteel gesloten is, willen wij je vragen om te wachten buiten het pand.