Tijdelijke sluiting De Uithof in verband met Coronavirus

Via deze pagina houden we je op de hoogte van de laatste Corona ontwikkelingen binnen De Uithof. Heb je toch nog een vraag  over onze tijdelijke sluiting? Mail dan naar info@deuithof.nl.

Corona maatregelen

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en ons personeel hebben wij besloten De Uithof tijdelijk te sluiten om zo de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. De Klimmuur, Ooms schaatssport, FitforFree, Evorsa en de Airsoft zijn huurders in de Uithof en exploiteren allen zelfstandig. Zij nemen met betrekking tot het Coronavirus een eigen beslissing.

Invloed op de Uithof activiteiten

Wij voorzien dat de gevolgen van deze gebeurtenissen ons bedrijf tot aan het begin van het nieuwe winterseizoen zal treffen. Activiteiten als IJskarten, Zomerijs en het Sport- en Spelpaleis, kunnen wij de komende maanden wij niet realiseren. Wij focussen op een nieuwe seizoenstart begin oktober 2020 en daar hebben wij al het vertrouwen in.

Geldigheid tickets

De geldigheid van alle actie-toegangstickets die gekocht zijn via andere kanalen, kunnen nog tot 31 oktober 2020 worden ingeleverd. Zodra het nieuwe seizoen start communiceren wij hoe je jouw kaarten kunt verzilveren.

Geldigheid jaarkaarten 

Heb jij een jaarkaart voor onze sneeuwbaan die reeds is geactiveerd? Dan zullen wij deze met een half jaar verlengen vanaf de datum dat de kaart is geactiveerd. Zo kun je alsnog een jaar lang plezier hebben van toegang tot de sneeuwbaan! Stuur hiervoor een mail met jouw naam, achternaam en adres naar info@deuithof.nl. Heb je een jaarkaart die nog niet is geactiveerd? Dan kun je deze vanaf oktober activeren bij De Uithof.

Frisse start van het nieuwe seizoen

In de periode dat De Uithof gesloten is, zal er gewerkt worden aan de start van het nieuwe seizoen. Wij zullen de tijd benutten om grootschalig onderhoud te plegen, nieuwe innovaties toe te passen en voor te bereiden op de 1,5 meter samenleving. De Uithof hoopt de activiteiten nóg meer te kunnen optimaliseren voor de heropening. Houd onze social media kanalen in de gaten om de laatste nieuwtjes te volgen!

Wij hopen jullie in goede gezondheid te mogen verwelkomen in het nieuwe seizoen! #staysafe #houdvol!

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>