De Uithof is weer geopend met alle activiteiten! Lees meer informatie over onze coronamaatregelen.

De Uithof is weer geopend met alle activiteiten! Lees meer informatie over onze coronamaatregelen.

Coronamaatregelen

Update coronamaatregelen

Via deze weg houden wij je op de hoogte van alle maatregelen die wij binnen De Uithof hanteren om onze activiteiten veilig voort te zetten.

<Laatste update 14 januari 2022>

Goed nieuws, zoals in de persconferentie van vrijdag 14 januari is aangekondigd is het weer mogelijk om binnen én buiten te sporten. Dit houdt in dat naast onze schaatsbaan ook de sneeuwbaan, de kartbaan en de lasergame weer open mogen voor bezoekers vanaf zaterdag 15 januari!

Aangepaste coronamaatregelen
Doordat alle activiteiten weer zijn geopend, zullen wij vanaf 15 januari weer gebruik maken van de hoofdingang. Dit houdt in dat wij net als voorheen genoodzaakt zijn om alle bezoekers vanaf 18 jaar te controleren op een geldig coronatoegangsbewijs. Dit geldt ook voor bezoekers van de schaatsbaan. Verder willen wij jullie verzoeken om een mondkapje te dragen tot je de baan betreedt en 1,5e meter afstand te houden van andere bezoekers. Het reserveren van een activiteit kan alleen via de website. Aan de kassa worden geen tickets meer verkocht.

Bekijk onze openingstijden Koop tickets

Huidige maatregelen

  • Alle activiteiten zijn geopend.

  • Alle bezoekers betreden De Uithof via de hoofdingang.

  • Controle op coronatoegangsbewijs geldt voor alle bezoekers van 18 jaar en ouder.

  • De horeca is alleen geopend voor take-away.

  • Reserveren kan alleen voorafgaand aan jouw bezoek via onze website. Aan de kassa worden geen tickets meer verkocht.

  • Het dragen van een mondkapje binnen De Uithof is verplicht tot je start met je activiteit. Tijdens het sporten is een mondkapje niet nodig.

  • Volg de looproutes binnen het pand en volg de instructies van het personeel.

  • Houd 1,5e meter afstand van andere bezoekers.

  • Corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis en laat je direct testen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een reservering voor de schaatsbaan/sneeuwbaan, hoe kan ik deze omboeken naar een andere dag?

Eerder heb je een bevestiging ontvangen van jouw reservering. Hierin vind je een link waarmee je jouw reservering kunt omboeken naar een ander moment. Je ontvangt na jouw omboeking een bevestigingsmail met de tickets voor de nieuwe datum. Beschik je niet over deze link doordat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen? Mail dan naar tickets@deuithof.nl om de reservering te verzetten. Vermeld hierin jouw ordernummer en de gewenste tijd en datum van de nieuwe reservering. Houd hierbij rekening met de aangepaste openingstijden die wij momenteel hanteren.

Zijn alle activiteiten geopend?

Ja, al onze activiteiten zijn geopend! Alleen de horeca blijft nog gesloten.

Moet ik een coronatoegangsbewijs laten zien voor mijn bezoek aan De Uithof?

Bezoekers vanaf 18 jaar worden gecontroleerd op een geldig coronatoegangsbewijs. Je ontvang een QR-code als je volledig gevaccineerd bent, de afgelopen 6 maanden bent hersteld van corona of een negatieve testuitslag hebt van een officiële testlocatie. Meer informatie lees je op de website van de Rijksoverheid.

Kan ik De Uithof bezoeken zonder reservering?

Het reserveren van een tijdslot kan momenteel alleen online. Wij verkopen geen tickets aan de kassa.

Moet ik mijn E-ticket uitgeprint meenemen?

Wij raden je aan om jouw ticket vooraf te printen. Het is mogelijk om de tickets op jouw mobiel te laten scannen, maar je ticket moet altijd toonbaar zijn (ook op het moment dat jouw telefoon leeg is).

Is het dragen van een mondkapje verplicht?

Het dragen van een medisch mondkapje is verplicht tot je start met je activiteit. Tijdens het sporten is een mondkapje niet nodig.

Kan ik iets eten/drinken in De Uithof?

Ons Grand Café is alleen geopend voor take-away.

Ik heb een ticket gekocht via een externe partij, waarvan de geldigheid is verlopen. Kan ik deze nog inwisselen?

Wanneer je een ticket hebt gekocht via een externe partij dan word je door hen geïnformeerd over de verlenging van de geldigheid. Mocht je hier vragen over hebben dan raden we je aan om hierover contact op te nemen met de partij waarbij je de tickets hebt aangeschaft.

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden verschillen per activiteit. De actuele openingstijden vind je op deze pagina.

Kan ik mij ergens omkleden?

De kleedkamers zijn momenteel gesloten.

Worden er nog lessen gegeven?

De lessen van de schaatsschool en de skischool gaan door. Je ontvangt hierover een mail met nadere informatie. Ook blijft het mogelijk om een les te reserveren via de skischool of de schaatsschool. Bekijk ons aanbod via de pagina van de skischool of de schaatsschool en boek van te voren een les om zeker te zijn van een plekje!