Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Coronamaatregelen

Update coronamaatregelen

Via deze weg houden wij je op de hoogte van alle maatregelen die wij binnen De Uithof hanteren om onze activiteiten veilig voort te zetten.

<Laatste update 26 november 2021>

Op vrijdag 26 november zijn er weer nieuwe maatregelen aangekondigd door het kabinet. Deze maatregelen kunnen van invloed op jouw bezoek aan De Uithof. Eén van de nieuwe maatregelen is dat sportlocaties hun deuren vanaf 17:00 uur moeten sluiten. Dat betekent dat er na 17:00 uur niet meer gesport of gegeten kan worden bij De Uithof. Deze maatregelen gaan vanaf komende zondag 28 november in en gelden minimaal t/m 19 december 2021.

Wat betekent dit voor mijn reservering?
Heb jij een reservering staan na 17:00 uur? Dan nemen wij spoedig contact met je op over de status van jouw reservering. Dit geldt mede voor kinderfeestjes, zakelijke reserveringen en andere groepsreserveringen. Ook abonnementhouders en cursisten ontvangen van ons een mail met aanvullende informatie. Wij willen jullie vragen om ons bericht af te wachten.

Aangepaste openingstijden
In de periode van 28 november t/m 19 december hanteren wij aangepaste openingstijden voor onze activiteiten. Houd hier rekening mee bij het omboeken van jouw reservering.

Huidige maatregelen

  • Vanaf zondag 28 november t/m 19 december gelden er aangepaste openingstijden.

  • De horeca sluit om 17:00 uur.

  • Reserveer voorafgaand aan jouw bezoek een tijdsblok via onze website.

  • Coronatoegangsbewijs verplicht voor alle bezoekers boven de 18 jaar.

  • In onze horeca controleren wij een corona toegangsbewijs bij bezoekers vanaf 13 jaar.

  • Het dragen van een mondkapje binnen De Uithof is verplicht tot je start met je activiteit. Tijdens het sporten is een mondkapje niet nodig.

  • Volg de looproutes binnen het pand en volg de instructies van het personeel.

  • Houd 1,5e meter afstand van andere bezoekers.

  • Corona gerelateerde klachten? Blijf dan thuis en laat je direct testen.

Veelgestelde vragen

Ik heb een reservering voor de schaatsbaan/sneeuwbaan, hoe kan ik deze omboeken naar een andere dag?

Eerder heb je een bevestiging ontvangen van jouw reservering. Hierin vind je een link waarmee je jouw reservering kunt omboeken naar een ander moment. Je ontvangt na jouw omboeking een bevestigingsmail met de tickets voor de nieuwe datum. Beschik je niet over deze link doordat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen? Mail dan naar tickets@deuithof.nl om de reservering te verzetten. Vermeld hierin jouw ordernummer en de gewenste tijd en datum van de nieuwe reservering. Houd hierbij rekening met de aangepaste openingstijden die we t/m 19 december hanteren.

Zijn alle activiteiten geopend?

Alle Uithof activiteiten zijn geopend. Bekijk hier de openingstijden.

Moet ik een coronatoegangsbewijs laten zien voor mijn bezoek aan De Uithof?

Voor alle bezoekers van 18 jaar en ouder is een corona toegangsbewijs verplicht. Wij controleren de QR-codes bij het betreden van De Uithof. Via de Coronacheck-app kan iedereen die volledig gevaccineerd is, een herstelbewijs heeft of binnen 24 uur negatief is getest een coronatoegangsbewijs downloaden. Voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs verwijzen we graag naar de website van de Rijksoverheid. In onze horeca controleren wij een corona toegangsbewijs bij bezoekers vanaf 13 jaar.

Kan ik De Uithof bezoeken zonder reservering?

Het reserveren van een tijdslot gebeurt voornamelijk online. Bij hoge uitzondering verkopen we ook kaarten aan de kassa. Let op: dit is alleen op basis van beschikbaarheid.

Moet ik mijn E-ticket uitgeprint meenemen?

Wij raden je aan om jouw ticket vooraf te printen. Het is mogelijk om de tickets op jouw mobiel te laten scannen, maar je ticket moet altijd toonbaar zijn (ook op het moment dat jouw telefoon leeg is).

Is het dragen van een mondkapje verplicht?

Het dragen van een mondkapje is verplicht tot je start met je activiteit. Tijdens het sporten is een mondkapje niet nodig.

Kan ik iets eten/drinken in De Uithof?

Ons Grand Café is geopend tot 17:00 uur. Reserveren kan alleen ter plekke.

Ik heb een ticket gekocht via een externe partij, waarvan de geldigheid is verlopen. Kan ik deze nog inwisselen?

Wanneer je een ticket hebt gekocht via een externe partij dan word je door hen geïnformeerd over de verlenging van de geldigheid. Mocht je hier vragen over hebben dan raden we je aan om hierover contact op te nemen met de partij waarbij je de tickets hebt aangeschaft.

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden verschillen per activiteit. De actuele openingstijden vind je op deze pagina.

Kan ik mij ergens omkleden?

De kleedkamers zijn geopend. Er zijn zowel bij de sneeuwbaan als bij de schaatsbaan kluisjes aanwezig om je spullen op te bergen.

Worden er nog lessen gegeven?

Het is nog steeds mogelijk om een les te reserveren via de skischool of de schaatsschool. Bekijk ons aanbod via de pagina van de skischool of de schaatsschool en boek van te voren een les om zeker te zijn van een plekje!