Neem het op tegen je collega's

Een bedrijfsuitje is in deze tijd lastig te realiseren. Zeker voor bedrijven met veel personeel is het lastig om echte binding met elkaar te houden. Om toch het teamgevoel vast te houden en iets leuks met elkaar te kunnen doen, hebben wij De Uithof Company Challenge in het leven geroepen. 

The winner takes it all

Houden jullie wel van een beetje strijd? Met De Uithof Company Challenge voert iedereen verschillende activiteiten uit, waarbij je verschillende punten kunt behalen. Er wordt een klassement bijgehouden, zodat er uiteindelijk één collega als winnaar kan worden bekroond.

Hoe werkt het?

We stellen in overleg met jou een leuk pakket aan challenges samen, afhankelijk van wensen en budget. Je kan hierbij denken aan challenges op het ijs, in de sneeuw, of bijvoorbeeld een kart of lasergame competitie. Nadat het pakket is samengesteld, en je jouw personeel hebt uitgenodigd, kan de competitie beginnen!

Activiteiten mogen uitgevoerd worden in groepjes van maximaal 4 personen. Het is niet nodig om met je hele bedrijf tegelijk naar De Uithof te komen. De werknemers kunnen op verschillende momenten de challenges proberen. Dit is een beetje afhankelijk van de aard van de opdrachten, dus dit stemmen we graag per groep af. In ieder geval staat veiligheid en gezondheid bij ons voorop, dus wij zorgen ervoor dat dit allemaal corona proof kan plaatsvinden.

Interesse?

Lijkt het jou leuk om de strijd aan te gaan met collega’s? Neem dan vrijblijvend contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken!

Mail: sales@deuithof.nl
Telefoon: 070 309 96 49