Wij zoeken nieuwe collega’s! Wil jij werken bij De Uithof? Bekijk dan snel onze vacatures!

Wij zoeken nieuwe collega’s! Wil jij werken bij De Uithof? Bekijk dan snel onze vacatures!

Uithof entree

Diverse Uithof activiteiten gesloten, alleen de schaatsbaan blijft open

Vanwege de lockdown die zaterdagavond 18 december is aangekondigd, kan De Uithof helaas niet met alle activiteiten open blijven. Alleen de 400-meter schaatsbaan en de funrink blijven open voor bezoekers. De sneeuwbaan, kartbaan en lasergame zijn vanaf 19 december gesloten t/m (in ieder geval) 14 januari 2021. Zodra bekend is wanneer onze overige activiteiten weer openen dan informeren wij jullie hierover.

Bekijk alle coronamaatregelen

Tickets schaatsbaan

Onze schaatsbaan blijft geopend. Echter is het wel belangrijk dat alle bezoekers zich aan de maatregelen houden. Zo is het niet toegestaan om in treintjes te schaatsen en mogen we geen publiek toelaten op de baan. De kleedkamers en horeca zijn gesloten. Houd hier rekening mee als je een bezoek aan De Uithof brengt.

Let op: de ingang van de schaatsbaan verhuist vanaf 19 december naar de linker entree (dus niet de hoofdingang).

Openingstijden schaatsbaan

 

Wat gebeurt er met mijn reservering?

Heb jij in de periode t/m 14 januari een reservering staan voor de sneeuwbaan, kartbaan of het lasergamen dan nemen wij binnenkort contact met je op over de status van jouw reservering. Wij willen jullie vragen om ons bericht af te wachten. Heb jij een reservering voor de sneeuwbaan? Dan kun je gemakkelijk jouw reservering omboeken naar een datum na 14 januari. Dit doe je via de link in de bevestigingsmail. Je ontvangt na jouw omboeking een bevestigingsmail met de tickets voor de nieuwe datum.

Cursussen/Happy Kids

De lessen voor de schaatsschool gaan door zoals gepland. De lessen van de skischool komen te vervallen. Iedereen die een cursus of les geboekt heeft bij de Skischool kan deze cursus/les omboeken naar een later moment. Alle cursisten worden hiervan persoonlijk op de hoogte gebracht. Zodra de lessen weer door kunnen gaan, hopen wij jullie weer bij ons op de sneeuwbaan te zien.

De cursus ‘Happy Kids’ kan in de kerstvakantie alleen op de schaatsbaan doorgaan. De kinderen die staan ingeschreven voor Happy Kids op de sneeuwbaan, mogen omboeken naar de schaatsbaan. Uiteraard krijg je het teveel betaalde geld dan terug. Een andere mogelijkheid is om de cursus nu alvast om te boeken naar de voorjaarsvakantie. Iedereen die zich heeft ingeschreven voor Happy Kids ontvangt persoonlijk bericht over de mogelijkheden. Happy Kids op de schaatsbaan gaat gewoon door. Staat jouw kind hiervoor ingeschreven? Dan verandert er niets!

Groepsreserveringen

Heb je een (zakelijke) groepsreservering of kinderfeestje bij ons staan? Dan nemen wij contact met je op om een passende oplossing te vinden. Bedrijfsfeesten zijn op dit moment helaas niet mogelijk. Kinderfeestjes op de schaatsbaan nog wel. Graag bekijken wij per reservering de mogelijkheden. Nog geen reservering staan, maar wel benieuwd naar de mogelijkheden voor kinderen? Neem dan contact met ons op via sales@deuithof.nl.