De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

Recap: Feestelijke opening Padelclub De Uithof

Den Haag – Op zaterdag 11 mei werden zeven ultramoderne padelbanen feestelijk geopend bij Padelclub De Uithof, gelegen in het hart van ons overdekte sportcentrum. Met deze nieuwe toevoeging is Den Haag een padellocatie rijker.

De officiële opening trok een groot aantal enthousiaste aanwezigen. De opening begon met toespraken van Eugène de la Croix (CEO De Uithof) en Marco Geeratz (Padelclub De Uithof & PadelNederland, ook namens zijn compagnon Gerrit Garcia del Rio).

Wethouder Hilbert Bredemeijer van Onderwijs, Jeugd, Sport en Dienstverlening sloot de toespraken af met trots over de nieuwe faciliteiten: “Super bedankt voor de uitnodiging, want ik ben hartstikke trots op het moment dat wij nu hier staan. Als Wethouder sport die de ambitie heeft om de hele stad in beweging te krijgen en te houden – van jong tot oud. En daar is padel echt een uitgelezen mogelijkheid voor.”

Na de toespraken sloeg Wethouder Bredemeijer de eerste slag, waarmee de banen officieel in gebruik werden genomen. Vervolgens gaven enkele topspelers van padel demonstraties, die het publiek een inkijkje gaven in de dynamische sport. De aanwezigen kregen daarna de kans om zelf de baan op te gaan tijdens een clinic padel, wat voor veel enthousiasme en sportiviteit zorgde.

De zeven nieuwe padelbanen zijn ontworpen volgens de hoogste standaarden en bieden spelers van alle niveaus een unieke speelervaring. Dit initiatief wordt gezien als een belangrijke stap in het bevorderen van sport en beweging in omgeving en omstreken.

De recapvideo van de opening vat perfect de energie van de dag samen. Van de onthulling van Padel tot aan de sportieve potjes padel, elk moment wordt levendig herbeleefd. De lachende gezichten, omhelzingen en enthousiasme weerklinken door de beelden. De opening was niet alleen een sportieve mijlpaal, maar ook een evenement dat liefhebbers van padel bij elkaar bracht.

Ontdek jouw nieuwe favoriete bestemming voor padel!