Vaders gratis
op Vaderdag!

16 June 2019 - 16 June 2019

NOG EVEN EN HET IS WEER VADERDAG, NAMELIJK OP ZONDAG 16 JUNI. HEB JE AL PLANNEN? OF BEN JE OP ZOEK NAAR EEN GAAF UITJE OF CADEAU VOOR JE PA? DAN BEN JE BIJ DE UITHOF AAN HET JUISTE ADRES!

 

Vaders gratis naar De Uithof

Is je vader een formule 1-fan? Of geniet hij van de wintersport?  Breng je vader dan op zondag 16 juni naar De Uithof! Voor Karten is het belangrijk dat je van tevoren reserveert. Bekijk ook altijd de openingstijden op onze website voordat je naar Sportainment center De Uithof reist.

Karten

Kom met het gezin karten bij De Uithof en laat papa gratis karten! Tijdens een combiheat kunnen ouders en kinderen samen met elkaar karten. Dit betekent dat er een combinatie gedaan wordt van een volwassen- en kinderheat. De minimale leeftijd hiervoor is 8 jaar en een lengte van 1.35m. In verband met de veiligheid wordt er gereden op kinderstand.

Bij een Combiheat voor 4 personen kan je vader gratis mee! De Combiheat voor 1 persoon is 11,50. Kom je met 4 personen (waarvan 1 iemand vader is uiteraard) dan betaal je maar €34,50! Telefonisch reserveren is verplicht. Wees er op tijd bij, want vol is vol!

Skiën en snowboarden

Neem je pa op zondag 16 juni mee naar de piste. Samen met minimaal één kind kan de vader gratis de sneeuwbaan op. Benoem aan de kassa de Vaderdagactie.

 

Let op

  • Deze actie is niet te combineren met een andere actie.
  • Vaders kunnen gratis naar binnen wanneer ze met minstens één kind langskomen. Andere gezinsleden zijn uiteraard ook van harte welkom.

 

 

Cadeaubon voor je sportieve vader

Wil je je vader verrassen met een tof cadeau? Kies dan voor De Uithof Cadeaubon. Deze is verkrijgbaar aan onze kassa. Het bedrag voor op de cadeaubon is zelf te kiezen en is te besteden aan de Schaatsbaan, Sneeuwbaan, Kartbaan, Lasergamen, Sumoworstelen en Bungeesoccer.