Wilder Kaiser après ski party

07 June 2019 - 07 June 2019

OM HET SEIZOEN GOED AF TE SLUITEN ORGANISEERT DE UITHOF OP 7 JUNI DE WILDER KAISER APRÈS SKI PARTY!  BEN JIJ AFGELOPEN SEIZOEN IN WILDER KAISER GEWEEST, HEB JE EEN CURSUS GEVOLGD IN DE UITHOF, BEN JE LID VAN SNOWTEAM, GEEF JE LES IN DE UITHOF OF HEB JE GEWOON ZIN IN EEN FEESTJE? KOM OP 7 JUNI NAAR HET SKICAFÉ!

Wilder Kaiser après ski party

Trek je beste après ski-outfit aan en kom dansen op de deuntjes van onze après ski DJ! Drink een biertje aan de bar en doe daarnaast nog even een afdaling op de sneeuwbaan! Tegelijkertijd met Freestyle Friday vindt aankomende vrijdag 7 juni de Wilder Kaiser après ski party plaats!

Om 20:00u zal de DJ de eerste plaatjes gaan draaien. Onder genot van een drankje hossen we het skicafé door! Om 1:00u ronden we met elkaar feestelijk af en zien we elkaar gauw weer, namelijk op 16 juni tijdens het Quaterpipe Project evenement!

De Wilder Kaiser après ski party wordt aangeboden door De Uithof en Wilder Kaiser.

Wilder Kaiser actie

Ben je afgelopen jaar in Wilder Kaiser op wintersport geweest? Kom dan met 4 vrienden naar de Wilder Kaiser après ski party! Dan krijg je voor jou en 4 vrienden 5 muntjes voor het eerste drankje!