Happy Kids middag special!

Happy Kids middag special: een week vol schaatspret!

De Happy Kids middag special is een programma vol leuke schaatsactiviteiten voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Volgen jouw kinderen ook thuis les en kunnen zij wel wat afleiding gebruiken na hun lesdag? Schrijf ze dan nu in voor het middagprogramma!

Onderaan deze pagina kun je je inschrijven via het inschrijfformulier.

Informatie

Met de Happy Kids middag special bieden wij een week lang pret op onze schaatsbaan. Je kunt je inschrijven voor één dag of voor meerdere dagen. Wij hebben een gezellig programma samengesteld vol leuke en afwisselende activiteiten op het ijs. Spelenderwijs leren de kinderen de fijne kneepjes van het schaatsen. Tijdens de Happy Kids middag special schaatsen we op noren of combi-noren. Deze kun je zelf meenemen of huren bij Oomssport. Geef in het inschrijfformulier aan wat jouw voorkeur heeft en geef direct je maat aan ons door.

Data:
Week 4:  2 februari , 3 februari, 4 februari, 5 februari (VOL) 2021
Week 5: 10 februari & 12 februari
Prijs: €19,50 per dag
Leeftijd: 6 t/m 12 jaar
Tijd:  14:00 – 16:30 uur
Lunch is niet inbegrepen.
Wil je zelf iets lekkers meenemen? Dan is dat toegestaan.

Programma

  • 14:00 uur: Aanvang
  • 14:00 – 14:30 uur: Kennis maken met de instructeur en klaarmaken voor de activiteiten
  • 14:30 – 16:30 uur: Activiteiten op het ijs
  • 16:45 uur: Ophalen van de kinderen bij de schaats entree

Let op: de Happy Kids middag special gaat alleen door bij minimaal 10 aanmeldingen. Op maandag 8 februari contacten wij iedereen over de inschrijvingen voor woensdag 10 januari. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveer dus snel!