Eten
& drinken

Heerlijk eten of borrelen in één van de gezellig cafés!

Naast alle activiteiten beschikt De Uithof over vier gezellige cafés waar je kunt eten & drinken. Er is voor ieder wat wils; van lunch tot diner, en van een hapje of drankje tussendoor tot gezellige borrels. Heb je speciale wensen qua dieet of ben je vegetariër? Geef het dan even aan ons door.

Ook met groepen kun je bij onze cafés terecht. Wij bieden diverse arrangementen, en hebben verschillende overheerlijke buffetten, speciaal samengesteld  voor grotere groepen. Bij het plaatsen van je reservering denken we met je mee.

 

De cafés

Grand Café | De Uithof

Grand Café

Het middelpunt van De Uithof is het Grand Café. Hier vind je een groot assortiment aan lunch en dinergerechten. Er zijn verschillende knusse zithoekjes en een gezellige open haard.

Schaatscafé

Langs de schaatsbaan kun je je opwarmen in het Schaatscafé. In dweilpauzes kruipen schaatsers bij elkaar onder genot van een warme koffie, thee of chocolademelk. Ook kun je hier terecht voor een overheerlijke appeltaart.

Business Club De UithofEetcafé De Gletsjer

Ook bij de sneeuwbaan kun je opwarmen in ons gezellige Eetcafé De Gletsjer. Je kunt hier genieten van warme dranken en later gemakkelijk de skipiste betreden, die slechts een deur is gelegen naast het Eetcafé.

 

Kartcafé

Na het karten beland je in het Kartcafé, waar we je karttijden overhandigen. Na een bloedstollende race kun je een drankje doen en je opladen voor een eventueel volgende race.

 

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>