Eten
& drinken

HEERLIJK ETEN OF BORRELEN IN ÉÉN VAN DE GEZELLIG CAFÉS!

NAAST ALLE ACTIVITEITEN BESCHIKT DE UITHOF OVER VIER GEZELLIGE CAFÉS WAAR JE KUNT ETEN & DRINKEN. ER IS VOOR IEDER WAT WILS; VAN LUNCH TOT DINER, EN VAN EEN HAPJE OF DRANKJE TUSSENDOOR TOT GEZELLIGE BORRELS. HEB JE SPECIALE WENSEN QUA DIEET OF EET JE VEGETARISCH? WIJ HOUDEN HIERMEE GRAAG REKENING ALS JE DIT VAN TEVOREN AAN ONS DOORGEEFT.

OOK MET GROEPEN KUN JE IN ONZE CAFÉS TERECHT. WIJ BIEDEN DIVERSE ARRANGEMENTEN EN HEBBEN VERSCHILLENDE OVERHEERLIJKE BUFFETTEN, SPECIAAL SAMENGESTELD VOOR GROTERE GROEPEN. BIJ HET PLAATSEN VAN JE RESERVERING DENKEN WIJ GRAAG MET JE MEE!

Grand Café | De Uithof

GRAND CAFÉ

Het middelpunt van De Uithof is ons knusse Grand Café. Hier bieden we een groot assortiment aan lunch- en dinergerechten, maar kun je ook genieten van een heerlijke kop warme Chocomel met slagroom om op te warmen na het skiën/snowboarden of schaatsen. Neem plaats in de verschillende gezellige zithoekjes of bij de open haard en sluit je dagje De Uithof in stijl af.

 SCHAATSCAFÉ

Langs de 400 meter schaatsbaan tref je ons Schaatscafé, waar je heerlijk kunt opwarmen tijdens een van de dweilpauzes. Kruip dicht tegen elkaar aan met een warme kop koffie, thee of Chocomel, zodat je er daarna weer tegenaan kunt op het net gedweilde ijs. Je kunt hier uiteraard ook terecht voor overheerlijke appeltaart of een lekker hartig broodje Unox worst.

Business Club De UithofEETCAFÉ DE GLETSJER

Ook na het skiën/snowboarden op onze sneeuwbaan kun je heerlijk opwarmen in een café volledig in apres ski stijl. Geniet van een van de vele warme dranken of een van de typische wintersport gerechten, zodat je er daarna weer flink tegenaan kunt op de piste. Mocht een gedeelte van het gezelschap de sneeuwbaan niet meer op willen, maar wel willen kijken, dan kunnen zij door het lange raam aan de zijkant van Eetcafé De Gletsjer een groot gedeelte van onze piste zien.

KARTCAFÉ

Na een heat karten vol adrenaline kun je in het Kartcafé je karttijden ophalen. Was jij de snelste van de heat en heb je je record tijd verbroken? Bespreek je resultaten gezellig met elkaar onder het genot van een drankje en laad op voor de volgende race!