Zet de kerst in je aan!

25 december 2019 - 26 december 2019

TIJDENS DE KERSTDAGEN (EERSTE EN TWEEDE KERSTDAG) KAN JE MET DE FAMILIE OF MET HET GEZIN TERECHT VOOR EEN LEKKER, GEZELLIG & SPORTIEF PROGRAMMA BIJ DE UITHOF. ZET DE KERST IN JE AAN EN KOM BRUNCHEN OF DINEREN IN COMBINATIE MET EEN LEUKE ACTIVITEIT!

Zet de Kerst in je aan bij De Uithof! Zoals ieder jaar zal De Uithof een en al kerst uitstralen. Door de boom op te tuigen en het hele pand om te toveren zal jij je bevinden in de gezellige Kerstsfeer van De Uithof.

Brunch

Vanaf 10.30 uur tot 13.00 uur verzorgen wij een heerlijke Kerstbrunch. Indien je gebruik wenst te maken van het brunchprogramma raden wij je aan tijdig te reserveren. Reserveren voor de brunch kan vanaf 2 personen. Bij de brunch kunnen jullie genieten van een zeer uitgebreid buffet bestaande uit diverse broden en gerechten. De brunch is inclusief drank (Hollands assortiment, wijn, bier, frisdranken, koffie, thee, etc.). Als afsluiter van het brunchbuffet kunnen jullie genieten van de chocoladefontein met verschillende lekkernijen.

Bekijk de brunch-opties >>

Diner

Vanaf 17.30 uur tot 20.00 uur verzorgen wij onze beroemde Steengrill De Noël. Indien je gebruik wenst te maken van één van de dinerprogramma’s raden wij je aan tijdig te reserveren. Reserveren voor het diner kan vanaf 2 personen. Bij het diner kunnen jullie onbeperkt genieten van verschillende vlees, vis, vegetarische gerechten, groentes, salades en nog veel meer. Als afsluiter van het diner kunnen jullie genieten van de chocoladefontein met verschillende lekkernijen. Het diner is inclusief fris, tapbier, wijn en koffie en thee.

Bekijk de diner-opties >>

Horeca vanaf 15 oktober gesloten

Naar aanleiding van de persconferentie van 13 oktober 2020 zijn wij genoodzaakt onze horeca vanaf 15 oktober 2020 te sluiten. Welke gevolgen de aangescherpte maatregelen voor onze activiteiten hebben, zijn wij nog nauwkeurig aan het onderzoeken. Wij hopen dat we onze activiteiten op een veilige manier kunnen voortzetten. Via onze website en social kanalen houden we jullie op de hoogte!

Bekijk hier de actuele maatregelen.