.

21 februari 2019 - 24 februari 2019

De Uithof is van 21 tot en met 24 februari 2019 het toneel voor de Challenge Cup en het Nederlands kampioenschap kunstrijden. De Challenge Cup is een wedstrijd waarin jonge, aanstormende talenten in de leeftijd van 10 jaar tot de senioren de kans krijgen zich op mondiaal niveau te meten met hun mede atleten.

Voor de Nederlandse deelnemers staan ook de nationale titels op het spel. De beste Nederlander in iedere categorie wordt Nederlands kampioen. Daarnaast dient de wedstrijd als voorbereiding en laatste kwalificatie voor de internationale toprijders op de wereldkampioenschappen (vier weken later in Saitama City, Japan – 22 t/m 24 maart) en de wereldkampioenschappen voor junioren (twee weken later in Zagreb, Kroatië – 9 en 10 maart).

De Challenge Cup is en blijft een zeer gewaardeerde internationale kunstrijtoernooi. De Challenge Cup past goed in de ambitie om het Nederlandse kunstrijden op olympisch niveau te krijgen en tegelijkertijd de sport onder een groot Nederlands en internationaal publiek onder de aandacht te brengen.

Challenge Cup 2019 | De Uithof

 

Programma Challenge Cup

Download hieronder het programma van de Challenge Cup 2019. Let op: tijden kunnen nog gewijzigd worden.

Programma bekijken

 

Kaartjes kopen

Dit spectaculaire evenement wil je niet missen! Koop van tevoren je kaarten.

Kaarten kopen

 

 

Tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof tijdelijk te sluiten om zo de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

>> Lees meer over onze corona maatregelen