Het gaafste
bedrijfsuitje

Helaas, het ijskartseizoen van 2019 zit er weer op. Je kunt weer bij ons ijskarten vanaf april 2020. Zien we je in de tussentijd bij onze indoor kartbaan?

 

VAN APRIL TOT EN MET BEGIN JUNI WORDT DE 400 METER SCHAATSBAAN OMGETOVERD TOT EEN SPECTACULAIR IJSKARTCIRCUIT. DIT IS HÉT SPEKTAKEL VAN HET JAAR! 

Ga met slippende banden driften door de bochten van 180 graden. Opspattend ijs en speciaal geprepareerde karts voorzien van spikes staan garant voor spanning en sensatie. Onze karts worden ieder jaar volledig gereviseerd. Hierdoor zijn ze in topconditie en betrouwbaar. Onze Sodi 50cc benzinekarts hebben een topsnelheid van 53 km waardoor jij een ultieme race ervaart. Zet de ijskarter in je aan en versla je collega’s tijdens een heat ijskarten. Tip: reserveer tijdig want het ijskarten bij De Uithof is populair.

Let op: voor het ijskarten moet je minstens 14 jaar en 1.60m lang zijn.

 

 


 

 

Uniek bedrijfsuitje ijskarten

Ga je op pad met collega’s? Kom spectaculair ijskarten! De Uithof heeft drie verrassende arrangementen voor bedrijven en voor groepen vanaf 10 personen. Ook hebben we een uitdagende race. Wint jouw team de race?

Helaas is het ijskartseizoen van 2019 alweer afgelopen. Vanaf april 2020 kun je met het team weer over onze ijsbaan scheuren. Reserveringen van onderstaande arrangementen zijn weer in te plannen vanaf april t/m begin juni 2020.

 

Arrangementen

IJskarten | De UithofThe Fast and the Furious

Bij het arrangement The Fast and the Furious geniet elke deelnemer van 5 minuten vrije training om het parcours te leren kennen. Na die vrije training krijgt iedereen 5 minuten de tijd om zich te kwalificeren voor de beste poleposition voor de finale! Rij 10 minuten lang de spannende finale. Ben jij de snelste van het team?

€ 35,95 per persoon

Wil je langer over het ijs scheuren? Voor 10 minuten vrije training, kwalificatie & finale betaal je € 12,95 extra per persoon.

 

 

IJs karten | De UithofNeed for Speed

Is één heat ijskarten te weinig? Dat begrijpen wij. Kies daarom voor het arrangement Need for Speed waarbij je twee heats gaat ijskarten. Achteraf kun je in het Grand Café genieten van bitterballen en drie consumptiemunten per persoon terwijl je de ijskartbaan in de gaten houdt.

€ 41,95 per persoon

 

 

IJskart | De UithofTokyo Drift

Organiseer een compleet bedrijfsuitje door te kiezen voor het arrangement Tokyo Drift! Daag elkaar eerst uit op de baan met twee heats ijskarten. Wie van jullie zet de snelste tijd neer? Geniet na het driften over de baan van een heerlijke vleesschotel (ook vegetarisch) en van diverse drankjes in het Grand Café.

€ 59,95 per persoon

 

 

 


 

Ice Karting | De UithofEndurance Race (nieuw!)

Verdeel de groep van 30 tot (max.) 50 mensen onder in 10 teams. Van elk team gaat één teamlid rijden in de kwalificatie van 10 minuten om te strijden voor de pole position. Daarna gaat de echte race van start. Strijd 60 minuten lang samen met jouw team voor de eerste plek!

€1.650,- voor de gehele groep (fixed price)