De leukste
kinderfeestjes

DE UITHOF MAAKT EEN VERJAARDAGSFEESTJE TOT EEN DAG OM NOOIT TE VERGETEN. SAMEN MET ALLE VRIENDJES EN VRIENDINNETJES GENIETEN VAN DE LEUKSTE ACTIVITEITEN EN EEN HEERLIJK HAPJE ETEN MET ONS KIDSMEAL SNUIT. HIERONDER VIND JE EEN OVERZICHT MET ALLE KINDERFEESTJES BIJ DE UITHOF AAN. WIL JE LIEVER IETS ANDERS DAN DE AANGEBODEN KINDERFEESTJES? WIJ HELPEN JE GRAAG MET HET SAMENSTELLEN VAN EEN KINDERFEESTJE OP MAAT.

Actie: Gratis entree voor de jarige!

Omdat jarig zijn in corona-tijd niet zo leuk is, hebben wij een speciale actie voor alle kinderen die toch graag een leuk kinderfeestje willen organiseren. De jarige mag bij ons gratis naar binnen in september en oktober bij een kinderfeestje met minimaal 7 kinderen op de sneeuwbaan, schaatsbaan of bij kart&games! De jarige mag gratis naar binnen, maar voor de rest van de kinderen dient wel betaald te worden. Deze actie geldt voor de overige activiteiten alleen in de maand september. Bekijk hieronder alle kinderfeestjes en hopelijk tot snel in De Uithof!

Goed om te weten

  • Ieder kinderfeestje is inclusief een kidsmeal Snuit (frietjes, snack naar keuze en een glaasje limonade). Let op! De jarige dient hier wel €4,95 voor te betalen. Voor de rest van de kinderen zit de kidsmeal Snuit al in de prijs inbegrepen;
  • Kinderfeestjes zijn voor kinderen waarbij de jarige niet ouder is dan 12 jaar;
  • Alle kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 6 personen;
  • De genoemde prijzen zijn per kind.

Kiezen maar!

Dit zijn alle kinderfeestjes waar je uit kunt kiezen. Schrik niet, want het zijn er veel! Kies hieronder over welke activiteit jij meer wilt weten en klik op de afbeelding.

IJsbaan

Lerarenopleiding schaatsen

 

Sneeuwbaan

Happy Kids

Kart & Games

Karten in De Uithof

 

Klimmuur

Klimmen en boulderen

Overige Indoor Kinderfeestjes

Bumperball

 

 

Uitnodiging kinderfeestjes | De Uithof

Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit!

Kom je binnenkort naar De Uithof om je verjaardag te vieren? Wat ontzettend leuk! De voorpret begint natuurlijk al met het uitnodigen van jouw vriendjes en vriendinnetjes. Gebruik hiervoor de leuke uitnodigingskaarten met Snuit van De Uithof.

Bij het maken van jouw reservering kun je de volgende opties toevoegen:

6 kaartjes            €3,-

10 kaartjes          €5,-

15 kaartjes          €7,50

De kaartjes kunnen opgehaald worden bij de kassa van De Uithof of opgestuurd worden. Wanneer je er voor kiest om de kaartjes op te laten sturen dan zullen we de verzendkosten extra in rekening brengen.

 

Reserveer hier het gaafste Kinderfeestje!

Wil je liever eerst nog meer informatie? Lees dan goed de pagina’s door. Heb je een vraag? Neem dan contact op met onze salesafdeling via sales@deuithof.nl of 070 – 309 96 49.

 

 

 

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>