Vier jouw verjaardag met actie en adrenaline

KIJK JIJ GRAAG NAAR F1? OF SPEEL JE THUIS GRAAG CALL OF DUTY? DAN IS EEN KART & GAMES FEESTJE WAT VOOR JOU! HOUDEN JIJ EN JE VRIENDJES VAN AVONTUUR EN SNELHEID? BEKIJK DAN SNEL HIERONDER WELK FEESTJE JIJ WILT VOOR JOUW VERJAARDAG.

 

Kartfeestje

Jij bent een echt racemonster en durft een uitdaging wel aan. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes wil jij eens kijken wie er nou echt de snelste is. Jij toch zeker?! Kom met je kinderfeestje twee heats karten op De Uithof en scheur over onze kartbaan!

Veel raceplezier gewenst!

 

 

Woensdag t/m vrijdag € 20,95 per kind | Zaterdag & zondag € 22,95 per kind |
2x 8 minuten karten

 

 

 

Kart &
Lasergamefeestje 1

Vind jij karten gaaf, maar wil je tijdens je feestje meer doen dan alleen karten? Dat kan! Bij ons op De Uithof heb je de mogelijkheid om tijdens je feestje karten met lasergamen te combineren.

Zo maak je er een superstoer feestje van met twee activiteiten!

 

 

Woensdag t/m vrijdag € 19,95 per kind | Zaterdag & zondag € 21,95 per kind |
1x 8 minuten karten & 1x 12 minuten lasergamen

 

 

 

Kart &
Lasergamefeestje 2

Denk jij bij de eerste variant van het Kart & Lasergamefeestje “vet!!”? Maar denk je dat je langer wilt karten? Geen probleem, ook dit kan geregeld worden. Bij Kart & Lasergamfeestje 2 kom je twee heats karten en één heat lasergamen.

Dubbel zoveel plezier!

 

 

Woensdag t/m vrijdag € 27,95 per kind | Zaterdag & zondag € 29,95 per kind |
2x 8 minuten karten & 1x 12 minuten lasergamen

 

 

 

Lasergamefeestje

Lasergamen in een Call of Duty-omgeving! Het feestje voor de gamers van nu! Kom achter die spelcomputer vandaan en kom met je vriendjes of vriendinnetjes twee missies Lasergamen in De Uithof. Zo ervaar je zo’n duel eens in het echt! In teams gaan jullie met elkaar de uitdaging aan.

Verzamelt jouw team de meeste punten?

 

 

Woensdag t/m vrijdag € 19,95 per kind | Zaterdag & zondag € 21,95 per kind |
2x 12 minuten lasergamen

 

 

 

Sumo feestje

Sumoworstelen staat garant voor plezier! Met een dik pak aan je tegenstander van de mat krijgen is namelijk nog lang niet zo makkelijk. Wie van jullie is de sterkste en komt als uiteindelijke winnaar uit de bus?

Veel lachen is gegarandeerd!

 

 

 

€ 11,95 per kind | 1x 30 minuten sumoworstelen

 

 

 

Sumo & lasergamefeestje

Je raadt het al! Bij dit feestje wordt sumoworstelen gecombineerd met lasergamen. Zo krijg je een lekker actief feestje waarbij kracht en samenwerking belangrijk is! Ga als een serieuze sluipschutter opzoek naar het andere team en lach tot je buik er pijn van doet bij sumoworstelen.

Een perfecte combinatie!

 

 

€ 19,95 per kind | 1x 30 minuten sumoworstelen & 1x 12 minuten lasergamen

 

 

Reserveren Kinderfeestjes | Kart & Games

Blijf in beweging, ook ten tijde van Corona!

Beste Uithof sporters,

Hadden wij een vooruitziende blik, toen wij onze Burgemeester Jan van Zaanen op 18 september een mailbericht stuurde? Je zou het haast wel denken. Kort en goed hebben wij steeds gezegd dat wij met z’n allen het sporten op De Uithof mogelijk moeten maken en houden. Dat lukt met alle genomen maatregelen prima als wij ons allemaal aan de regels houden! Na de persconferentie van 28-9-2020, gaat de gemeente Den Haag werken aan de vormgeving van de noodverordening. Dat zal ongeveer een week in beslag nemen. Daarna zullen wij met de gemeente in overleg treden hoe en wat er meer of minder mag of moet. Na het overleg van vandaag met de gemeente, is de verwachting dat al onze genomen maatregelen zullen blijven gelden en dat het sporten op zich onze te reserveren aantallen toelaat. Publiek zal niet toegestaan worden. Na drie weken gaat er weer nader gekeken worden naar de volgende afspraken.

Wij wensen u een gezond en sportief sportseizoen toe!

Klik op afbeelding om het mailbericht aan onze Burgemeester Jan van Zaanen te lezen;