Vier jouw verjaardag met actie en adrenaline

KIJK JIJ GRAAG NAAR F1? OF SPEEL JE THUIS GRAAG CALL OF DUTY? DAN IS EEN KART & GAMES FEESTJE WAT VOOR JOU! HOUDEN JIJ EN JE VRIENDJES VAN AVONTUUR EN SNELHEID? BEKIJK DAN SNEL HIERONDER WELK FEESTJE JIJ WILT VOOR JOUW VERJAARDAG.

 

Kartfeestje

Jij bent een echt racemonster en durft een uitdaging wel aan. Samen met je vriendjes of vriendinnetjes wil jij eens kijken wie er nou echt de snelste is. Jij toch zeker?! Kom met je kinderfeestje twee heats karten op De Uithof en scheur over onze kartbaan!

Veel raceplezier gewenst!

 

 

€ 22,95 per kind | 2x 8 minuten Karten

 

 

 

Kart &
Lasergamefeestje 1

Vind jij karten gaaf, maar wil je tijdens je feestje meer doen dan alleen karten? Dat kan! Bij ons op De Uithof heb je de mogelijkheid om tijdens je feestje karten met lasergamen te combineren.

Zo maak je er een superstoer feestje van met twee activiteiten!

 

 

€ 21,95 per kind | 1x 8 minuten Karten & 1x 12 minuten Lasergamen

 

 

 

Kart &
Lasergamefeestje 2

Denk jij bij de eerste variant van het Kart & Lasergamefeestje “vet!!”? Maar denk je dat je langer wilt karten? Geen probleem, ook dit kan geregeld worden. Bij Kart & Lasergamfeestje 2 kom je twee heats karten en één heat lasergamen.

Dubbel zoveel plezier!

 

 

 

€ 29,95 per kind | 2x 8 minuten Karten & 1x 12 minuten Lasergamen

 

 

 

Lasergamefeestje

Lasergamen in een Call of Duty-omgeving! Het feestje voor de gamers van nu! Kom achter die spelcomputer vandaan en kom met je vriendjes of vriendinnetjes twee missies Lasergamen in De Uithof. Zo ervaar je zo’n duel eens in het echt! In teams gaan jullie met elkaar de uitdaging aan.

Verzamelt jouw team de meeste punten?

 

 

€ 21,95 per kind | 2x 12 minuten Lasergamen

 

 

 

Active game feestje

Aan jou de keuze of je met je vriendjes gaat sumoworstelen of een potje bungeesoccer speelt. Sumoworstelen staat garant voor plezier! Met een dik pak aan je tegenstander van de mat krijgen is namelijk nog lang niet zo makkelijk. Met bungeesoccer word je in een gordel gehesen en vastgeklikt aan een elastisch koord. Hierdoor wordt je bewegingsvrijheid beperkt wat hilarische taferelen teweegbrengt. Als je te ver gaat wordt je terug gebounced door de spanningsveer.

Veel lachen is gegarandeerd!

 

€ 11,95 per kind | 1x 30 minuten Sumoworstelen of Bungeesoccer

 

 

 

Active & lasergamefeestje

Je raadt het al! Bij dit feestje wordt sumoworstelen of bungeesoccer gecombineerd met lasergamen. Zo krijg je een lekker actief feestje waarbij kracht en samenwerking belangrijk is! Ga als een serieuze sluipschutter opzoek naar het andere team en lach tot je buik er pijn van doet bij sumoworstelen of bungeesoccer.

Een perfecte combinatie!

 

 

€ 19,95 per kind | 1x 30 minuten Sumoworstelen of Bungeesoccer & 1x 12 minuten Lasergamen

 

 

Reserveren Kinderfeestjes | Kart & Games

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>