Vergader- en feestzalen
De Uithof

DE UITHOF BIEDT FACILITEITEN VOOR UITEENLOPENDE BIJEENKOMSTEN. VAN VERGADERINGEN VANAF VIJF PERSONEN TOT CONGRESSEN TOT WEL 5.000 PERSONEN. NAAST DIVERSE HORECAGELEGENHEDEN BESCHIKT DE UITHOF OVER VERSCHILLENDE VERGADERRUIMTES. ER ZIJN STANDAARD VERGADERPAKKETTEN, MAAR WE KUNNEN DE LOCATIE AFSTEMMEN OP ELKE WENS EN VOORKEUR. WIJ WERKEN DAARIN SAMEN MET PROFESSIONELE ORGANISATIES OM UW EVENEMENT OF MEETING TOT EEN GROOT SUCCES TE MAKEN. VRAGEN? WIJ HOREN ZE GRAAG OF KOM EENS LANGS VOOR EEN VRIJBLIJVENDE RONDLEIDING.

 


Een sfeerimpressie van onze zalen

 


 

Wilder Kaiser

Met uitzicht op zowel de evenementenhal als onze 400-meterbaan is de Wilder Kaiser zaal met verhoogd terras uniek in zijn soort. Voorzien van alle moderne gemakken (flipover, beamer en toebehoren) en een oppervlakte van 200 m2 is deze zaal uitermate geschikt voor vergaderingen tot 60 man en borrels en feesten tot 80 man.

Wilder Kaiser Zaal | De Uithof

Meer informatie >>

 

Söll

Onze Söll zaal is uitermate geschikt voor plenaire bijeenkomsten en is van alle gemakken voorzien. De 220 m2 is uit te breiden (door een koppeling te maken met de Ellmau zaal) tot een totale oppervlakte van 535 m2. De rechthoekige zaal komt het best tot zijn recht in de theater-opstelling en kan maximaal 150 personen huisvesten.

Söll Zaal | De Uithof

Meer informatie >>

 

Ellmau

De Ellmau zaal is multifunctioneel en met de iets verhoogde vloer geschikt voor diverse feesten en diners tot maximaal 350 personen. De Ellmau zaal heeft een oppervlakte van 315 m2 en is in combinatie met de Söll zaal uit te breiden tot 535m2. Tevens beschikt deze vergaderzaal over een keuken en een balkon met uitzicht op de ijshockeyhal.

Ellmau Zaal | De Uithof

Meer informatie >>

 

Olympische zaal

Deze zaal beschikt over een balkon met uitzicht op de ijshockeyhal. De ideale zaal om met een middelgrote groep (maximaal 35 man) een bijeenkomst te beleggen en met 90m2 voorzien van alle moderne gemakken om meetings perfect te laten verlopen.
Olympische Zaal | De Uithof

Meer informatie >>

 

Jaap Eden zaal

Vernoemd naar een van de beroemdste schaatsers van ons land is onze Jaap Eden zaal een van de populairste zalen van onze locatie. Met uitzicht op de 400-meterbaan is het een uitstekende zaal voor een bespreking met een kleine tot middelgrote groep.

Jaap Eden Zaal | De Uithof

Meer informatie >>

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>