Alles voor bedrijven

PICK & MIX; ORGANISEER HET SPORTIEFSTE ZAKELIJKE UITJE

BIJ DE UITHOF VIND JE ALLES ONDER ÉÉN DAK. OF JE NU OP ZOEK BENT NAAR EEN LEUKE SPORTIEVE ACTIVITEIT OF NAAR EEN LOCATIE WAAR JE EEN AFSCHEIDSBORREL OF EEN SEMINAR KUNT ORGANISEREN, BIJ DE UITHOF IS ER VAN ALLES MOGELIJK. LAAT ONS WETEN WELKE ACTIVITEIT(EN) JULLIE WILLEN DOEN, WAT DE WENSEN ZIJN QUA ETEN & DRINKEN EN OF ER EEN ZAAL BENODIGD IS, EN WIJ STELLEN JULLIE UITJE MET VEEL PLEZIER OP MAAT SAMEN.

WAAROM KIES JE VOOR DE UITHOF?

Onafhankelijk van weersomstandigheden | Sfeervolle cafés, zoals Eetcafé de Gletsjer | Veel verschillende activiteiten, en alles onder één dak | Gratis parkeren voor de deur van de entree | Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer | Begeleiding naar de activiteiten | Duurzame locatie; De Uithof heeft o.a. een Green Key Gold
.

Blijf in beweging, ook ten tijde van Corona!

Beste Uithof sporters,

Hadden wij een vooruitziende blik, toen wij onze Burgemeester Jan van Zaanen op 18 september een mailbericht stuurde? Je zou het haast wel denken. Kort en goed hebben wij steeds gezegd dat wij met z’n allen het sporten op De Uithof mogelijk moeten maken en houden. Dat lukt met alle genomen maatregelen prima als wij ons allemaal aan de regels houden! Na de persconferentie van 28-9-2020, gaat de gemeente Den Haag werken aan de vormgeving van de noodverordening. Dat zal ongeveer een week in beslag nemen. Daarna zullen wij met de gemeente in overleg treden hoe en wat er meer of minder mag of moet. Na het overleg van vandaag met de gemeente, is de verwachting dat al onze genomen maatregelen zullen blijven gelden en dat het sporten op zich onze te reserveren aantallen toelaat. Publiek zal niet toegestaan worden. Na drie weken gaat er weer nader gekeken worden naar de volgende afspraken.

Wij wensen u een gezond en sportief sportseizoen toe!

Klik op afbeelding om het mailbericht aan onze Burgemeester Jan van Zaanen te lezen;