Alles voor een dagje weg met de familie

De perfecte familiedag

EROP UIT MET DE HELE FAMILIE? WIJ HEBBEN VOOR ALLE LEEFTIJDEN SPANNENDE EN SPORTIEVE ACTIVITEITEN! DE UITHOF IS DE IDEALE LOCATIE VOOR EEN DAGVULLEND PROGRAMMA VOL ACTIVITEITEN EN SPORTEN IN ALLE SOORTEN EN MATEN. OF JE NU ALLEEN KOMT ETEN MET Z’N ALLEN, GEWOON LEKKER KOMT SKIËN (MET OF ZONDER LES) OF EEN VOLLEDIGE KARTCOMPETITIE ORGANISEERT WAARIN DE BESTE VAN HET STEL ZICH DE ABSOLUTE WINNAAR MAG KRONEN, WIJ HELPEN JE GRAAG MET HET SAMENSTELLEN VAN DE PERFECTE FAMILIEDAG.

.

Pick & Mix

De Uithof heeft alles onder één dak om de leukste uitjes voor je te organiseren. Wij werken daarom via het principe pick & mix, zodat je zelf de leukste activiteiten kunt uitkiezen. Laat ons weten wat je wilt eten & drinken en of je een zaal nodig hebt, en wij stellen dan gemakkelijk jouw ideale dag voor je samen.

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>