Alles voor kinderen

DE LEUKSTE UITJES VOOR KINDEREN

EEN DAG BIJ DE UITHOF ZULLEN DE KINDEREN NIET SNEL VERGETEN. SAMEN MET PAPA EN MAMA, OPA EN OMA OF VRIENDJES EN VRIENDINNETJES KUNNEN ZIJ LEKKER SKIËN, SNOWBOARDEN, KARTEN, KLIMMEN, (LASER)GAMEN EN NOG VEEL MEER! DE UITHOF BIEDT VOOR IEDER WAT WILS. SPECIAAL VOOR JARIGE KINDEREN HEBBEN WE VEEL VERSCHILLENDE KINDERFEESTJES. BEN JE NIET OP ZOEK NAAR EEN KINDERFEESTJE, MAAR WIL JE TOCH MET EEN GROEP KINDEREN WAT LEUKS DOEN BIJ DE UITHOF? NEEM DAN EEN KIJKJE BIJ ONS OVERZICHT VAN ALLE ACTIVITEITEN BIJ DE UITHOF OP DE ACTIVITEITENPAGINA.

WAAROM KIES JE MET KINDEREN VOOR DE UITHOF?

Onafhankelijk van weersomstandigheden | Veel verschillende activiteiten voor kinderen in verschillende leeftijden | Gratis parkeren voor de deur van de entree | Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer | Alle activiteiten en horeca onder één dak
.

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>