Alles voor leerlingen

SPORTIEVE & LEERZAME UITJES BIJ DE UITHOF!

DE UITHOF BIEDT UITEENLOPENDE SPORTIEVE ACTIVITEITEN AAN VOOR SCHOLEN, DIE VOOR ALLE LEERLINGEN LEUK ZIJN. OF HET NU GAAT OM KARTEN, SCHAATSEN, SKIËN OF SNOWBOARDEN, BIJ ONS VIND ALLES ONDER ÉÉN DAK. DE UITHOF IS DAAROM DE IDEALE LOCATIE VOOR EEN SCHOOL- OF KLASSENUITJE.

INFORMATIEBOEKJE SPECIAAL VOOR SCHOLEN

Ben je docent en wil je voor jouw leerlingen het leukste sportieve en leerzame uitje organiseren? Neem dan een kijkje op de website voor al onze activiteiten. Wil je meer specifieke informatie en prijzen speciaal voor scholen? Vraag dan ons scholenboekje aan.
.

WAAROM KIES JE VOOR DE UITHOF?

Onafhankelijk van weersomstandigheden | Sfeervolle cafés, zoals Eetcafé de Gletsjer | Veel verschillende activiteiten, en alles onder één dak | Gratis parkeren voor de deur van de entree | Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer | Begeleiding naar de activiteiten | Duurzame locatie; De Uithof heeft o.a. een Green Key Gold

PICK & MIX

De Uithof heeft alles onder één dak om de leukste uitjes voor de leerlingen te organiseren. Wij werken daarom via het principe pick & mix, zodat je als docent zelf de leukste activiteiten kunt uitkiezen. Wij stellen dan gemakkelijk jouw ideale dag voor je samen.

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>