Alles voor vrienden en vriendinnen

Organiseer jouw vrijgezellenfeest of vriendenuitje bij De Uithof!

ON-EIN-DIG VEEL MOGELIJKHEDEN; OF JE NOU MET JE VRIENDEN WILT KARTEN, EEN IJSHOCKEY CLINIC WILT VOLGEN, OF ALLEEN BIER OF WIJN WILT DRINKEN IN ÉÉN VAN ONZE GEZELLIGE CAFÉ’S… HET IS ALLEMAAL MOGELIJK BIJ DE UITHOF. WAT VOOR UITJE GA JIJ ORGANISEREN?

WAAROM KIES JE VOOR DE UITHOF?

Onafhankelijk van weersomstandigheden | Sfeervolle cafés, zoals Eetcafé de Gletsjer | Veel verschillende activiteiten, en alles onder één dak | Gratis parkeren voor de deur van de entree | Goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer | Begeleiding naar de activiteiten | Duurzame locatie; De Uithof heeft o.a. een Green Key Gold
.

PICK & MIX

De Uithof heeft alles onder één dak om de leukste uitjes voor je te organiseren. Wij werken daarom via het principe pick & mix, zodat je zelf de leukste activiteiten kunt uitkiezen. Laat ons weten wat je wilt eten & drinken en of je een zaal nodig hebt, en wij stellen dan gemakkelijk jouw ideale dag voor je samen.

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>