De voorpret voor jouw wintersport start bij De Uithof, ga goed voorbereid weg en volg een les of cursus!

De voorpret voor jouw wintersport start bij De Uithof, ga goed voorbereid weg en volg een les of cursus!

Afbeelding

De Uithof Feestweek

De Uithof luidt het nieuwe jaar in stijl in! Van 21 februari tot en met 24 februari is er ‘De Uithof Feestweek’ en zijn er verschillende activiteiten georganiseerd die je niet wilt missen!

 

Woensdag 21 februari – Schaatsclinic

Door de dag heen zullen er verschillende clinics plaatsvinden van de verschillende ijssporten die hier worden beoefend. Van 12:45 tot 13:30 krijg je de mogelijkheid om door de schaatschool een gratis clinic te volgen. Wil je hier een plekje voor verzekeren? Schrijf je via onderstaand formulier in!

Reserveer hier!

Donderdag 22 februari – Disco Karten

Voor deze donderdag hebben we de kartbaan omgetoverd tot een discotheek met gezellige sfeerverlichting en lasershows. Het wordt een waar spektakel en je beleefd de kartbaan deze dag volledig in een andere dimensie. Via de ticketshop haal jij je ticket voor het Disco karten. Let op: je kan de normale tickets voor het karten aanschaffen, er is geen aparte verkoop voor het Disco Karten.

Vrijdag 23 februari – Lichtjesavond

Vrijdag toveren we De Uithof om in een ware zee van kaarsen. De 3000 brandende kaarsjes op de tribune zullen er voor zorgen dat dit een romantische avond wordt op het ijs. Neem je partner mee en geniet van de romantische sfeer op het ijs en de liefdevolle muziek van onze huis DJ. De perfecte winter date-night!

De lichtjesavond is van 20:00 tot 22:30

 

Vrijdag 23 februari – Aprèsski feest

We trappen om 20:30 af met de leukste après-ski hitjes. We hebben deze avond niemand minder dan Chicco weer in ons midden die ervoor gaat zorgen dat het dak eraf wordt geblazen. Je kunt rekenen op een onvergetelijke avond vol met goede muziek, lekkere drankjes, een goede dosis schnapps en alles wat je het gevoel geeft dat je midden in Oostenrijk staat! We willen iedereen alvast op de hoogte stellen van grote drukte die deze avond plaats gaat vinden bij De Uithof. Daarom willen we iedereen adviseren om zoveel mogelijk met de fiets, of het ov te komen indien mogelijk.