De voorpret voor jouw wintersport start bij De Uithof, ga goed voorbereid weg en volg een les of cursus!

De voorpret voor jouw wintersport start bij De Uithof, ga goed voorbereid weg en volg een les of cursus!

Afbeelding

Frame schaatsen bij De Uithof

Vanaf dit seizoen (2023/2024) is het mogelijk om te komen Frame schaatsen bij De Uithof. Met de frames zullen kinderen met een beperking de mogelijkheid krijgen om samen met leeftijdsgenoten mee te doen aan verschillende ijsactiviteiten binnen de Uithof. Waaronder de schaatslessen, happy kids, vrij schaatsen en de Mini Elfstedentocht.

Enkele van onze instructeurs hebben een speciale opleiding gevolgd voor het frame schaatsen. Hierdoor is het mogelijk om ook met het schaatsframe deel te nemen aan de schaatslessen van de Schaatsschool.

Ben jij enthousiast om mee te doen met de lessen, stuur dan een mail naar de schaatsschool@deuithof.nl.

We hebben de schaatsframes beschikbaar in de volgende maten:

Maat XS (lichaamslengte 100 – 125 cm)

Maat S (lichaamslengte 120 – 140 cm)

Maat M (lichaamslengte 140 – 160 cm)

Maat L (lichaamslengte 160 – 185 cm).

Een schaatsframe huren voor het vrij schaatsen is ook mogelijk. Stuur hier voor een mail naar jsuijker@deuithof.nl (graag enkele dagen van te voren), vermeld daarbij de gewenste dag dat je wilt komen schaatsen, hoelaat je arriveert en welke maat je nodig hebt. Bij binnenkomst zorgen we dan dat het frame, de helm en de spikes klaar staan voor gebruik. De huur van het schaatsframe bedraagt €7,50, dit is alleen bij ons aan de kassa te voldoen. Entree voor de ijsbaan kan vooraf gereserveerd worden via ijstickets.deuithof.nl of ter plekke ook aan de kassa.