De Uithof is tijdelijk minder makkelijk bereikbaar door wegwerkzaamheden. Lees meer informatie over de verkeersomleidingen.

De Uithof is tijdelijk minder makkelijk bereikbaar door wegwerkzaamheden. Lees meer informatie over de verkeersomleidingen.

Kartfeestje

Kart & Games feestje

Op zoek naar een stoer kinderfeestje?

Kom jij voor een avontuurlijk feestje? Bij De Uithof heb je keuze uit verschillende activiteiten zoals karten, lasergamen en sumoworstelen! Lees hieronder meer over de leuke feestjes op de kartbaan en vraag een offerte op via het formulier onderaan de pagina.

Kartfeestje

Kijk je graag naar Formule 1 en hou je wel van een beetje snelheid? Dat is het kartfeestje iets voor jou! Als echt racemonster durf jij de strijd wel aan met jouw vriendjes/vriendinnetjes. Wie van jullie rijdt de snelste rondetijd? Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hanteren wij verschillende veiligheidsregels. Zo zijn een nekkraag, helm, balaclava en handschoenen verplicht voor iedereen. Voor kinderen komt daar nog een bodyprotector bij.

€ 26,50 per kind (wo. t/m vr.) | € 28,50 per kind (za. en zo.)

 • Inclusief Kidsmeal
 • Twee heats karten van 8 minuten
Kartfeestje

Lasergame feestje

Hou je van een avontuurlijk kinderfeestje? Kom dan lasergamen in één van de grootste arena’s van Nederland! Samen met jouw vriendjes en vriendinnetjes ga je de strijd aan in twee teams. Wat wordt jouw tactiek? Als een gek rondrennen of goed verstopt blijven? Het doel is om als team de meeste punten te verzamelen. Aan het eind ontvang je een scorekaart waarop je precies kunt zien hoe vaak jij iemand anders hebt geraakt en hoe vaak je zelf bent geraakt. Ook kun je hierop zien wie dat was. Daar wordt nog lang over nagepraat!

€ 21,50 per kind (wo. t/m vr.) | € 23,50 per kind (za. en zo.)

 • Inclusief Kidsmeal
 • Twee missies lasergamen van ieder 12 minuten
Lasergame feestje

Kart & Lasergame feestje

Vind je zowel karten als lasergamen leuk om te doen? Combineer deze activiteiten dan met elkaar! Zo maak je er een superstoer feestje van met twee avontuurlijke activiteiten. Deze combinatie bieden we in twee varianten aan: 1 x 8 minuten karten (1 heat) & 1 x 12 minuten lasergamen (1 missie) of 2 x 8 minuten karten (2 heats) & 1 x 12 minuten lasergamen (1 missie). Bij de laatste variant heb je dus dubbel zoveel kartplezier. De keuze is aan jou!

Variant 1: € 24,50 per kind (wo. t/m vr.) | € 26,50 per kind (za. en zo.)
Variant 2: € 33,50 per kind (wo. t/m vr.) | € 35,50 per kind (za. en zo.)

 • Inclusief Kidsmeal
 • Kart en lasergame plezier
Kart & Lasergame feestje

Sumo & Kart feestje

Sumoworstelen staat garant voor plezier! Met een dik pak aan je tegenstander van de mat krijgen, is namelijk nog lang niet zo makkelijk. Wie van jullie is de sterkste en komt als uiteindelijke winnaar uit de bus? Combineer sumoworstelen met karten voor extra uitdaging! Een kinderfeestje vol hilariteit en plezier.

€ 23,50 per kind

 • Inclusief Kidsmeal
 • 30 minuten lang sumoworstelen
 • 1 heat karten
Sumo feestje

Sumo & Lasergame feestje

Je raadt het al! Bij dit feestje wordt sumoworstelen gecombineerd met lasergamen. Zo krijg je een lekker actief feestje waarbij kracht en samenwerking belangrijk is! Ga als een serieuze sluipschutter opzoek naar het andere team en lach tot je buik er pijn van doet bij sumoworstelen. Een perfecte combinatie! Tijdens dit feestje heb je 30 minuten om tegen elkaar te worstelen en speel je 1 missie van 12 minuten tegen elkaar in de lasergame arena.

€ 20,50 per kind

 • Inclusief Kidsmeal
 • 30 minuten sumoworstelen en 1 missie lasergamen van 12 minuten
Sumo & Lasergame feestje

OFFERTE OPVRAGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een kinderfeestje. We denken graag met je mee over de mogelijkheden.

  U dient akkoord te gaan met onze algemene voorwaarden