Aanbiedingen
Kart & Games

BIJ DE UITHOF KART & GAMES HEBBEN WE OOK MEERDERE AANBIEDINGEN EN SPECIALS WAAR JIJ OPTIMAAL KUNT GENIETEN VAN ONZE ACTIVITEITEN! BEKIJK HIERONDER ALLE MOGELIJKHEDEN!

 

Karten | De UithofSPECIAL: Ben jij de snelste van de maand?

Weet jij de weg wel op onze indoor kartbaan? Ben jij de snelste van jouw heat? Dan maak jij kans om de snelste van jouw dag te worden en misschien wel snelste van de maand! Ben jij benieuwd wat deze special precies inhoudt?

Meer informatie


SPECIAL: Formule 1 – Sunday

Vind jij het leuk om Formule 1 te kijken, ben jij de grootste fan van Max Verstappen of houd jij gewoon onwijs veel van racen? Op verschillende zondagen gedurende het Formule 1-seizoen nodigen wij je uit om bij ons naar de race van Formule 1 te kijken en ook 2 heats te karten. Geniet tijdens de race van bitterballen en krijg een lekker drankje!

Meer informatie

AANBIEDING: Familieheat

In deze heat kunnen ouders en kinderen samen met elkaar karten. Dit betekent dat er een combinatie gedaan wordt van een volwassen- en kinderheat.

Bekijk hier de aanbieding


Karten in De UithofAANBIEDING: Double Grid

Elke dinsdag en vrijdag is het Double Grid! Tijdens deze dagen kan jij 2 heats rijden voor een combitarief. Ga samen met jouw vrienden de strijd aan!

Bekijk hier de aanbieding

Lasergamen in De UithofAANBIEDING: Pit Stop Saturday

Op zaterdag kan jij het leukste uitje doen bij De Uithof! Zet in 2 heats de snelste tijd neer én ga daarna de strijd aan in de Lasergame-arena! Deze actie is het meest gekozen uitje voor vriendengroepen!

Let op: Indien minder dan 4 personen moet je telefonisch reserveren.

Bekijk hier de aanbieding


Karten in De UithofAANBIEDING: Karten en lasergame in de mix!

Voor iedereen die niet kan kiezen hebben wij de uitkomst! Wij maken de combinatie karten en lasergamen mogelijk, speciaal voor jou! We hebben een aanbieding voor volwassenen en kinderen!

Bekijk hier de aanbieding voor volwassenen
Bekijk hier de aanbieding voor kinderen


 

Tijdelijk gesloten i.v.m. Coronavirus

Rekening houdend met de richtlijnen van het RIVM, de veiligheid van onze bezoekers en personeel hebben wij besloten De Uithof tijdelijk te sluiten om zo de verspreiding van het Coronavirus (COVID-19) tegen te gaan.

>> Lees meer over onze corona maatregelen