Aanbiedingen
Kart & Games

BIJ DE UITHOF KART & GAMES HEBBEN WE OOK MEERDERE AANBIEDINGEN EN SPECIALS WAAR JIJ OPTIMAAL KUNT GENIETEN VAN ONZE ACTIVITEITEN. BEKIJK HIERONDER ALLE MOGELIJKHEDEN!

Let op! Je dient van tevoren te reserveren. Staat jouw gewenste tijd er niet bij? Neem dan contact op met ons via 070-359 94 43. 

AANBIEDING: Familieheat

In deze heat kunnen ouders en kinderen samen met elkaar karten. Dit betekent dat er een combinatie gedaan wordt van een volwassen- en kinderheat. Er wordt tijdens de familieheat gereden op kinderstand in verband met de veiligheid.

LET OP: Wil je een familieheat boeken, maar staat jouw gewenste tijd er op de donderdag of vrijdag niet bij? Neem dan telefonisch contact op met ons via 070-359 94 43!

Prijs € 13,50 per persoon

Koop hier je tickets


Karten in De UithofAANBIEDING: Double Grid

Elke vrijdag is het Double Grid! Tijdens deze dagen kan jij 2 heats rijden voor een combitarief. Ga samen met jouw vrienden de strijd aan! Wie daag jij uit?

Prijs € 21,75 per persoon

Koop hier je tickets

Lasergamen in De UithofAANBIEDING: Pit Stop Saturday

Op zaterdag kan jij het leukste uitje doen bij De Uithof! Zet in 2 heats de snelste tijd neer én ga daarna de strijd aan in de Lasergame-arena! Deze actie is het meest gekozen uitje voor vriendengroepen!

Prijs € 33,50 per persoon

Koop hier je tickets


AANBIEDING: Karten en lasergame in de mix!

Voor iedereen die niet kan kiezen hebben wij de uitkomst! Wij maken de combinatie karten en lasergamen mogelijk, speciaal voor jou! We hebben een aanbieding voor volwassenen en kinderen!

Prijs voor volwassenen € 20,95 per persoon

Prijs voor kinderen € 17,95 per persoon

Koop hier je tickets voor volwassenen
Koop hier je tickets voor kinderen


 

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>