Wij zoeken nieuwe collega’s! Wil jij werken bij De Uithof? Bekijk dan snel onze vacatures!

Wij zoeken nieuwe collega’s! Wil jij werken bij De Uithof? Bekijk dan snel onze vacatures!

Afbeelding

Aanbiedingen Kart & Games

Kies jouw dagje uit!
Bij De Uithof Kart & Games hebben we meerdere aanbiedingen en specials waar jij optimaal van kunt genieten. Bekijk hieronder alle mogelijkheden!

Let op! Je dient van tevoren reserveren. Staat jouw gewenste tijd er niet bij? Neem dan contact met ons op via 070 – 359 94 43.

Familieheat

In deze heat kunnen ouders en kinderen samen met elkaar karten. Dit betekent dat er een combinatie gedaan wordt van een volwassen- en kinderheat. Er wordt tijdens de familieheat gereden op kinderstand in verband met de veiligheid.

LET OP: Wil je een familieheat boeken, maar staat jouw gewenste tijd er op de donderdag of vrijdag niet bij? Neem dan telefonisch contact op met ons via 070-359 94 43!

Prijs: € 16,50 per persoon (1 heat) € 30,50 per persoon (2 heats).

Kart & Games Familieheat

Double Grid

Elke woensdag en vrijdag is er Double Grid! Tijdens deze dagen kan jij 2 heats rijden voor een combitarief. Ga samen met jouw vrienden de strijd aan! Wie daag jij uit?

Prijs € 24,50 per persoon

Kart & Games Double Grid

Pit Stop Saturday

Op zaterdag kan jij het leukste uitje doen bij De Uithof! Zet in 2 heats de snelste tijd neer én ga daarna de strijd aan in de Lasergame-arena! Deze actie is het meest gekozen uitje voor vriendengroepen!

Prijs € 37,50 per persoon

Kart & Games Pit Stop Saturday

Karten & Lasergame in de mix

Voor iedereen die niet kan kiezen hebben wij de uitkomst! Wij maken de combinatie karten en lasergamen mogelijk, speciaal voor jou! We hebben een aanbieding voor volwassenen en kinderen!

Prijs voor volwassenen € 23,50 per persoon
Prijs voor kinderen € 20,50 per persoon
Prijs Combi Familie € 23,50 per persoon

Kart & Games mix