Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Afbeelding

Praktische informatie

Op deze pagina vind je onder meer de corona maatregelen, praktische informatie over onze kartbaan en veel gestelde vragen. Kom je ergens niet uit? Neem dan contact met ons op via info@deuithof.nl.

Coronamaatregelen

  • Online reserveren is verplicht en kan met minimaal 4 personen.

  • Houd 1,5 afstand tijdens de briefing en volg instructies van het personeel op.

  • Volg de looproutes en houd 1,5 meter afstand wanneer je naar je activiteit loopt.

  • Bij het E-Karten is het gebruik van een balaclava en handschoenen verplicht. Deze ontvang je bij aankomst.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt één heat karten?

De duur van een heat is 10 minuten. Let op: Je dient je 30 minuten van te voren te melden aan de kassa. Hierna volgt een briefing waarin alle regels voor het karten worden uitgelegd. Als je te laat bent, kan het zijn dat je de verplichte instructie mist en kunnen we niet garanderen dat je op het gewenste tijdstip kunt deelnemen aan de activiteit.

 

Hoelang moet ik zijn om te karten?

Vanaf 1.35 meter mogen kinderen karten in een kinderheat. Vanaf 1.60 meter en een minimale leeftijd van 13 jaar kun je deelnemen aan een volwassenenheat.

Welke materialen zijn verplicht tijdens het karten?

Het is verplicht om handschoenen, balaclava, nekkraag en helm te dragen. Deze zijn voor € 2,- te verkrijgen bij de kassa.

Hoe zorgen jullie dat karten corona proof is?

We desinfecteren alle helmen en nekkragen met een speciale UV-C desinfectie unit. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat jouw materialen helemaal schoon zijn voor je aan de activiteit begint.

Kun je ook iets eten/drinken bij de kartbaan?

Ja zeker, ons Kart Café is geopend.

Is er publiek bij de kartbaan toegestaan?

Publiek is volgens de richtlijnen van het RIVM helaas niet toegestaan bij activiteiten. Kinderen kunnen worden afgezet en later weer opgehaald. Wij zorgen voor professionele begeleiding tijdens de activiteiten. Alleen bij kinderfeestjes zijn maximaal 2 begeleiders toegestaan.

Wat houdt een familieheat in?

In deze heat kunnen ouders en kinderen samen met elkaar karten. Dit betekent dat er een combinatie gedaan wordt van een volwassen- en kinderheat. Er wordt tijdens de familieheat gereden op kinderstand in verband met de veiligheid. De duur van een familieheat is 10 minuten.