Ons binnenijs is weer geopend! Boek alvast jouw tickets of schrijf je in voor een schaatsles.

Ons binnenijs is weer geopend! Boek alvast jouw tickets of schrijf je in voor een schaatsles.

Afbeelding

Tickets & Tarieven

Verbreek jij het ronderecord?

Karten is leuk voor grote en kleine groepen, maar zeker ook voor individuen. Wie daag jij uit om het parcours zo snel mogelijk af te leggen? In onze elektrische karts trek je nog sneller op en mag je gewoon in je eigen kleding aanhouden. Het dragen van overal is dus niet nodig! Niet voor niets wordt deze activiteit vaak geboekt voor vrijgezellendagen, kinderfeestjes of teamuitjes. Fanatisme en onderlinge strijd verzekerd! Of je nu een ervaren racer bent of nog nooit in een kart hebt gezeten, iedereen kan leren karten! Boek meerdere heats en ontvang een leuke korting.

Let op: online reserveren is op dit moment verplicht.

Afbeelding

Tarieven tickets

1 heat karten voor volwassenen duurt 10 minuten en voor kinderen 8 minuten. Het dragen van handschoenen en balaclava zijn gedurende COVID-19 periode verplicht. Deze kunnen online gekocht worden voor € 1,70 en zijn af te halen bij de kassa. Tip: profiteer je tweede en derde heat van onze voordeligere actieprijs!

Product Prijs per persoon
1 heat karten volwassenen €14,25
2 heats karten volwassenen €25,95
3 heats karten volwassenen €35,90
1 heat karten kinderen €10,80
2 heats karten kinderen €20,00
3 heats karten kinderen €27,95

Combineer & Profiteer

Wil je meer dan 1 heat karten? Combineer karten bijvoorbeeld met een missie lasergamen en profiteer van een mooie korting. Ontdek snel alle aanbiedingen en reserveer!

Ultimate Cup

Boek de Ultimate Cup en race samen met je vrienden, familie of collega’s om de befaamde beker van indoor kartbaan bij De Uithof! Waan je in de wereld van de echte Formule 1 en rij een vrije training, kwalificatie en finale.

€29,95,- per persoon*

*De Ultimate Cup is te boeken vanaf 10 personen.

Kart & Games Familieheat