De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

Tickets & Tarieven

Verbreek jij het ronderecord?

Karten is leuk voor grote en kleine groepen, maar zeker ook voor individuen. Wie daag jij uit om het parcours zo snel mogelijk af te leggen? In onze elektrische karts trek je nog sneller op en mag je gewoon in je eigen kleding aanhouden. Het dragen van overal is dus niet nodig! Niet voor niets wordt deze activiteit vaak geboekt voor vrijgezellendagen, kinderfeestjes of teamuitjes. Fanatisme en onderlinge strijd verzekerd! Of je nu een ervaren racer bent of nog nooit in een kart hebt gezeten, iedereen kan leren karten! Boek meerdere heats en ontvang een leuke korting.

Afbeelding

Tarieven tickets

1 heat karten voor volwassenen duurt 10 minuten en voor kinderen 8 minuten. Het dragen van een balaclava is omwille van hygiënemaatregelen verplicht. De kosten hiervoor bedragen € 1,50 per persoon.

Tip: profiteer je tweede en derde heat van onze voordeligere actieprijs!

Product Prijs per persoon
1 heat karten volwassenen €16,50
2 heats karten volwassenen €24,50
3 heats karten volwassenen €32,50
1 heat karten kinderen €12,50
2 heats karten kinderen €20,50
3 heats karten kinderen €28,50
1 familieheat €16,50
2 familieheats €24,50
3 familieheats €32,50
1 heat XL karten (20 min) €23,50
2 heats XL karten (2x 20 min) €41,50

Combineer & Profiteer

Wil je meer dan 1 heat karten? Combineer karten bijvoorbeeld met een missie lasergamen en profiteer van een mooie korting. Ontdek snel alle aanbiedingen en reserveer!

Sprint Cup

Boek de Sprint Cup en race samen met je vrienden, familie of collega’s om de befaamde beker van indoor kartbaan bij De Uithof! Waan je in de wereld van de echte Formule 1 en rij 5 minuten een vrije training, 5 minuten een kwalificatie en een finale van 10 minuten. Inclusief bekerset!

€28,50 per persoon*

*De Sprint Cup is te boeken vanaf 8 personen.

Kart & Games Familieheat

Ultimate Cup

De Ultimate Cup is uitgebreid voor de echte racers! Boek nu de Ultimate Cup en rij een vrije training van 10 minuten, een kwalificatie van 10 minuten en een finale van maar liefst 20 minuten. Inclusief bekerset!

€48,50 per persoon*

*De Ultimate Cup is te boeken vanaf 8 personen.

Kartbaan