Formule 1 - Sunday

Karten en Formule 1 kijken!

Ben jij een fan van de Formule 1? Vind je het leuk om alleen of samen met vrienden / familie een hele race te kijken? Ben jij de grootste fan van Max Verstappen en kijk je al zijn races? Dan hebben wij de leukste actie voor jou! Op verschillende zondagen gedurende het Formule 1-seizoen nodigen wij je uit om bij ons naar de race van Formule 1 te kijken en ook 2 heats te karten. Geniet tijdens de race van bitterballen en krijg een drankje!

Schrijf jezelf en jouw vrienden in onderaan deze pagina en kom een gezellig dagje naar De Uithof!

€35,90 | €29,50 per persoon

Wanneer is Formule 1 – Sunday?

Voor elke race hanteren wij een standaard programma. De voorbeschouwing van de race begint altijd een uur van tevoren. Voor de voorbeschouwing starten we met de eerste heat. 30 minuten na afloop van de race zal de tweede heat van start gaan. Om ervoor te zorgen dat alles op tijd gereden kan worden is het noodzakelijk om 2 uur voor de start van de race aanwezig te zijn.

LET OP: Elke race heeft een eigen tijd en op basis hiervan wordt het programma van die specifieke race opgesteld. Bekijk hieronder het overzicht van alle geplande races en scroll verder voor het programma van de eerstvolgende race.

Datum Ontvangst Circuit Start race
Zondag 1 december 12:00 uur Abu Dhabi 14:00 uur

LET OP: de ontvangsttijden die hierboven staan, zijn de tijden waarop je aanwezig moet zijn bij De Uithof en niet de starttijden van de race.

De laatste race: Grand Prix van Abu Dhabi!

Alweer de laatste race! Zondag 1 december 2019 start de race in Abu Dhabi! Op het circuit van Yas Marina start de race om 14.00!. Gedurende de dag staan er 2 heats ingepland. Deze zullen na de race ingepland worden. Tijdens de race krijg jij bitterballen geserveerd. Om 16.15 zal de race ongeveer ten einde zijn en zullen de heats gestart worden.

De eerste heat zal een trainingsheat zijn en de tweede heat zal in competitieverband gereden worden.

Inhoud arrangement

  • 2 heats karten
  • Formule 1 – VIP
  • Gratis drankje
  • Bitterballen

Voorwaarden arrangement

  • Dit arrangement is alleen mogelijk vanaf 13 jaar en als je een lengte hebt van 1.60 meter.
  • Zorg ervoor dat je aanwezig bent op de aangegeven tijden in verband met de planning. Indien je te laat bent, is het alleen mogelijk om te karten als er beschikbaarheid is.

 

Inschrijven Formule 1 - Sunday

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>