Spectaculair ijskarten!

Vanwege het coronavirus gaat het ijskarten voorlopig niet door. Wij hopen in het voorjaar van 2022 weer te starten met het ijskartseizoen. Houd onze website en social media kanalen in de gaten voor meer info over de kartbaan.

 

Hét spektakel van het jaar!

IN HET VOORJAAR WORDT DE 400 METER SCHAATSBAAN OMGETOVERD TOT EEN SPECTACULAIR IJSKARTCIRCUIT. DIT IS HÉT SPEKTAKEL VAN HET JAAR! 

Kom met slippende banden driften door de bochten van 180 graden. Opspattend ijs en speciaal geprepareerde karts voorzien van spikes staan garant voor spanning en sensatie. Onze karts worden ieder jaar volledig gereviseerd. Hierdoor zijn ze in topconditie en betrouwbaar. Onze Sodi 50cc benzinekarts hebben een topsnelheid van 53 km/u en spikes in de banden waardoor jij een ultieme race ervaart. Tip: reserveer tijdig want deze activiteit is zeer populair!

 

Let op: voor het ijskarten moet je minstens 14 jaar en 1.60m lang zijn.

 


 

Prijzen

1 heat ijskarten  |  17,95

2 heats ijskarten  |  33,95

3 heats ijskarten  |  46,95

*1 heat duurt 10 minuten

 

 


 

Heineken 0.0 IJskart Cup (tijdelijk niet mogelijk)

Het afgelopen seizoen heeft Mr. Cool een onverslaanbare tijd gereden op ons ijskartcircuit, namelijk 32.32 sec! Iedereen had de kans om zijn tijd te verbeteren of in de buurt te komen. De 15 snelste rijders die Mr. Cool hadden verslagen of in de buurt kwamen werden uitgenodigd om deel te nemen aan deze Cup. Zaterdag 8 juni was de eerste Heineken 0.0 IJskart Cup, waarbij alle deelnemers met supporters aanwezig waren. Na een geslaagde én spannende race was er uiteindelijk een winnaar. Hij is ervandoor gegaan met de felbegeerde Heineken 0.0 IJskart Cup én 2 weekendtickets naar de Grand Prix van België!

Volgend jaar ook mee doen? Houd onze pagina én social media in de gaten. Wist je ook dat we op de indoor kartbaan elke maand een race hebben?!

 


 

Uniek bedrijfsuitje: IJskarten | De Uithof

Uniek bedrijfsuitje (tijdelijk niet mogelijk)

Zoek jij een tof uitje met je collega’s? Ga spectaculair ijskarten! Bekijk hieronder de mogelijkheden en/of neem contact met ons op. Wij stellen samen met jou het ideale bedrijfsuitje samen.

Uniek Bedrijfsuitje >>

 

 

 


 

 

Gaaf groepsuitje (tijdelijk niet mogelijk)

IJskarten is hét groepsuitje in het voorjaar. Drift met maximaal 14 anderen over de 400-meterijsbaan. Wie van jullie zet de snelste rondetijd neer?

Gaaf Groepsuitje >>

 

 

 


Vragen

Het ijskarten kan tijdelijk helaas niet doorgaan vanwege het coronavirus. Heb je voor nu vragen over het ijskarten? Deze kun je sturen naar info@deuithof.nl.