E-Kart & Games
Speciaal voor kinderen

BIJ DE UITHOF E-KART & GAMES HEBBEN WIJ SPECIAAL VOOR KINDEREN ONWIJS GAVE EN SPANNENDE ACTIVITEITEN! WIJ BIEDEN MEERDERE ARRANGEMENTEN AAN ZOALS KINDERFEESTJES, KARTCURSUSSEN EN ONZE BEKENDE HAPPY KIDS WEKEN! BIJ DE UITHOF ZET JE DE SPORTER IN JE AAN!

KinderfeestjesKinderfeestje Kart & Games

Kijkt jouw kind ook graag naar F1? Of speelt hij/zij thuis graag Call of Duty? Bij De Uithof bieden wij verschillende E-Kart & Games kinderfeestjes aan. Houdt jouw kind en zijn/haar vriendjes van avontuur en snelheid? Bij De Uithof vind je de stoerste en spannendste kinderfeestjes van Zuid-Holland!

Benieuwd naar de verschillende kinderfeestjes?

Bekijk onze Kart & Games feestjes

 


Kart & Games kinderen | De UithofKartcursussen

Wil jij net zo goed worden als jouw race-idool? Dat kan bij kartbaan De Uithof! We bieden op vier verschillende dagen cursussen aan welke allemaal door professionele kartinstructeurs worden begeleid. Tijdens alle lessen wordt er veel aandacht besteed aan praktijkoefeningen maar wordt er ook stilgestaan bij de theoretische kennis. Wij hebben een beginnerscursus en een gevorderdencursus, voor ieder wat wils!

Benieuwd naar ons cursusaanbod?

Bekijk onze cursussen

 

RESERVEER ALVAST JOUW UITHOF ACTIVITEIT!

Sinds 1 september zijn onze deuren weer geopend! Vanaf dan gaan de activiteiten van de sneeuwbaan en e-kart & games weer van start. Ook ons Grand Café is vanaf dan weer toegankelijk voor bezoekers. Nieuw dit seizoen is dat je voorafgaand aan jouw bezoek dient te reserveren voor jouw activiteit of voor een plekje in onze horeca. Goed nieuws, je kunt nu alvast jouw tickets kopen via de website!

Meer informatie over de seizoensopening >>