Snelste van de Maand

Ben jij de snelste van de maand?

WEET JIJ DE WEG WEL OP ONZE INDOOR KARTBAAN? BEN JIJ DE SNELSTE VAN JOUW HEAT? DAN MAAK JIJ KANS OM DE SNELSTE VAN JOUW DAG TE WORDEN EN MISSCHIEN WEL SNELSTE VAN DE MAAND!

HOE WERKT HET?

Alle rijders die binnen één maand aan het einde van elke dag de snelste tijd hebben neergezet, worden uitgenodigd om mee te doen aan de Snelste van de Maand-race voor hun maand.

Als jij de snelste tijd in jouw heat hebt neergezet kun je aan één van onze medewerkers een Snelste van de Maand-flyer vragen. Vul jouw gegevens in met jouw snelle tijd en lever de flyer weer in. Als het blijkt dat je aan het eind van de maand de snelste racer was op de dag dat jij bent komen racen, dan ontvang je van ons een mail met de uitnodiging voor de Snelste van de Maand-race.

Cursus karten

 

DE SNELSTE VAN DE MAAND-RACE

Via de ontvangen mail kun je je aanmelden voor de Snelste van de Maand-race. Elke tweede dinsdag van de opvolgende maand organiseren wij een race voor de Snelste van de Maand. Deze race bestaat uit 2 heats tijdrijden van 10 minuten, waarvan het gemiddelde van de snelste ronde per heat de klassering zal bepalen. De eerste heat start om 20.30 uur, waarna we van kart wisselen en om 20.45 uur de tweede heat starten. Rond 21.30 uur zal dan de uitslag bekend zijn.

Win jij deze race? Dan win jij een gave prijs!

Koop hier je ticket(s)

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>