Ook in de lente en zomer sneeuw en ijs bij De Uithof!

09 april 2019

Gedurende het gehele jaar kunnen bezoekers schaatsen, skiën en snowboarden bij De Uithof. De 400-meterijsbaan is sinds 1 april gesloten voor schaatsen, waarna op 6 april het ijskartseizoen is gestart. Schaatsen kan sinds 1 april op de ijshockeybaan. Skiërs en snowboarders genieten van april tot september van aantrekkelijke prijzen.

Glijden over de ijshockeybaan

Bezoekers kunnen het hele jaar door schaatsen bij De Uithof. Op 1 april is de ijshockeybaan geopend. Naast vrijschaatsen zijn er ook diverse (zomer)cursussen. De ijshockeybaan is geopend tot eind september, waarna de 400-meterbaan weer opent op zondag 6 oktober. Toegangskaarten zijn te koop aan de kassa. Bekijk op de website van De Uithof de actuele openingstijden en informatie over de cursussen.

Speciale tarieven voor de sneeuwbaan

De ijskoude sneeuwbaan van De Uithof is gedurende het gehele jaar geopend bij De Uithof. In de zomer gelden er speciale tarieven op de baan. Bezoekers kunnen kennismaken met de wintersport met prijzen van 10 euro per uur, 15 euro per 4 uur en 20 euro voor 8 uur. Toegangskaarten zijn gemakkelijk te koop via de webshop en via de kassa.

Over De Uithof
De Uithof in Den Haag, gestart in 1973 met een 400-meter schaatsbaan, is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste Sporttainment Center van Europa. In het sportcentrum kunnen bezoekers maar liefst 4000m2 aan sport- en spelactiviteiten beoefenen. Voorbeelden hiervan zijn het skiën, snowboarden, schaatsen, karten en lasergamen. Het brede aanbod activiteiten is afgestemd op vele doelgroepen en biedt sport en spel voor iedereen vanaf 4 jaar oud. De Uithof speelt daarmee een belangrijke rol in de sport- en spelbeleving van de inwoners van Den Haag en omgeving.