GEEF EEN DAGJE UITHOF CADEAU

WIL JE IEMAND EEN LEUKE EN SPORTIEVE BELEVENIS CADEAU DOEN? DAN IS DE CADEAUKAART VAN DE UITHOF DE PERFECTE KEUZE. SKIËN, SCHAATSEN OF TOCH LIEVER KARTEN? DE ONTVANGER VAN DE CADEAUKAART KAN ZELF KIEZEN AAN WELKE ACTIVITEIT HIJ/ZIJ DEZE BESTEEDT.

VERRAS VRIENDEN OF FAMILIE MET EEN BELEVENIS BIJ DE UITHOF!

Met de cadeaukaart van De Uithof geef je een vriend/vriendin of familielid keuze uit verschillende leuke sportieve activiteiten. Het tegoed op de kaart kan namelijk worden gebruikt voor het karten, lasergamen, ijskarten (april t/m juni), schaatsen, skiën of snowboarden. Er zit in het aanbod ongetwijfeld iets dat zij leuk vinden!

 

CADEAUKAART DE UITHOF GEVEN

Leuk dat je een vriend(in) of familielid een cadeaukaart van De Uithof wilt geven! Je kunt de cadeaukaart laten maken aan de kassa van De Uithof. Je kunt dan zelf bepalen welk bedrag je op de cadeaukaart wilt laten opwaarderen. Je krijgt de cadeaukaart dan van onze collega’s van de kassa mee in een mooie cadeauverpakking van De Uithof. Je kunt het cadeau helemaal afmaken door een persoonlijke tekst op het kaartje te schrijven. En voilà, een sportief en persoonlijk cadeau!

 

CADEAUKAART DE UITHOF BESTEDEN

Leuk dat je een cadeaukaart van De Uithof hebt gekregen en deze binnenkort bij ons wilt besteden! Je kunt kiezen uit toegang tot onze sneeuwbaan, schaatsbaan of voor bijvoorbeeld een heat karten of missie lasergamen.* Voor de schaatsbaan en sneeuwbaan dien je vooraf een tijdsblok te kiezen via de website.  Selecteer op de ticketpagina de optie vrijkaart om jouw gewenste tijdsblok te reserveren. Voor sneeuwtickets gebruik je de code UITHOFSNEEUW en voor schaatstickets gebruik je de code UITHOFIJS. Wanneer je jouw gegevens hebt ingevuld ontvang je een e-ticket op het door jou opgegeven e-mailadres. Deze dien je samen met jouw cadeaukaart mee te nemen bij jouw bezoek aan de Uithof. Bij de kassa ontvang je dan een toegangskaart voor de sneeuwbaan of de schaatsbaan. Wil je liever karten of lasergamen? Reserveer dan vooraf via info@deuithof.nl of bel 070 359 94 43.

 

CADEAUKAART DE UITHOF; HET FITSTE CADEAU VOOR MEDEWERKERS

Wil je jouw medewerkers een cadeau geven waarbij ze plezier kunnen hebben, maar ook bewegen en lekker gezond bezig zijn? Dan ben je bij De Uithof aan het juiste adres. Bij De Uithof stimuleren we bezoekers om de sporter in zich aan te zetten en deel te nemen aan een van onze activiteiten. Wil je collega’s feliciteren, bedanken of belonen met de cadeaukaart van De Uithof? Neem dan contact op met onze sales afdeling door het contactformulier in te vullen of te bellen/mailen. Zij helpen je met een op maat gemaakt cadeauplan voor jouw organisatie!

070 – 309 96 49   |   sales@deuithof.nl

 

VOORWAARDEN CADEAUKAART DE UITHOF

  • Het bedrag op de cadeaukaart van De Uithof blijft oneindig geldig.
  • De kaart is te gebruiken voor het Karten, Lasergamen, Schaatsen, Skiën en Snowboarden en het Sport en Spel Paleis.
  • De cadeaukaart of het restbedrag is niet inwisselbaar voor geld.
  • Een eventueel restbedrag op de cadeaukaart kan gebruikt worden voor een volgende activiteit.
  • De kaart kan alleen verzilverd worden aan onze kassa. Je dient de activiteit te reserveren op de website. Kies hierop de gewenste datum en het tijdstip, selecteer dat je een vrijkaartje hebt en neem de bevestiging van je reservering mee naar De Uithof. Bij de kassa kun je dan voor de activiteit ‘afrekenen’ met jouw cadeaukaart.
  • Bekijk altijd de openingstijden van de activiteit die je gaat doen bij De Uithof.
  • De cadeaukaart kan niet voor (openstaande) facturen gebruikt worden. De cadeaukaart kan alleen aan de kassa verzilverd worden voor activiteiten die hierboven zijn benoemd.
  • De cadeaukaart is niet persoonsgebonden, bij schade of verlies aan de cadeaukaart is De Uithof niet aansprakelijk en geven wij geen nieuwe cadeaukaart uit.