Cadeaukaart
De Uithof

WIL JE IEMAND EEN LEUKE EN SPORTIEVE BELEVENIS CADEAU DOEN? DAN IS DE CADEAUKAART VAN DE UITHOF HET PERFECTE CADEAU! SKIËN, SCHAATSEN OF KARTEN? HET KAN ALLEMAAL – EN NOG MEER!

 

Verras je vrienden of familie met een belevenis!

Met de Cadeaukaart van De Uithof geef je een vriend of familielid keuze tot verschillende leuke sportieve activiteiten. Het tegoed op de kaart kan hij of zij namelijk gebruiken voor het Karten, Lasergamen, Bungee Soccer, Sumoworstelen, IJskarten (april-juni), Schaatsen, Skiën en Snowboarden. In dat aanbod zit ongetwijfeld iets tussen wat ontzettend leuk is voor je vriend of familielid!

 

Cadeaukaart De Uithof geven

Tof dat je je vriend(in) of familielid een Cadeaukaart van De Uithof cadeau doet! Je kunt de kaart laten maken aan de kassa van De Uithof. Je kunt daar aangeven hoeveel geld je op de pas wilt laten zetten. Onze kassamedewerker plaatst de cadeaukaart op een flyertje wat in een mooie cadeauverpakking van De Uithof wordt geschoven. Je kunt het cadeau helemaal afmaken door een persoonlijk tekstje te schrijven in de flyer en de naam van de ontvanger op het doosje te schrijven. En voilà, een sportief en persoonlijk cadeautje!

 

 

Cadeaukaart De Uithof besteden

Leuk dat je binnenkort langskomt om je kaart te besteden! Bekijk voordat je komt eerst de website zodat je uit kunt zoeken wat je wilt gaan doen. Als je de ijsbaan of sneeuwbaan op wilt, dan kun je tijdens openingstijden naar De Uithof komen. Bekijk wel altijd eerst onze openingstijden. Als je wilt Karten, Lasergamen, Bungee Soccer, Sumoworstelen of IJskarten moet je eerst reserveren. Dit kun je telefonisch of via de mail doen. Let op: je verzilvert je cadeaukaart aan de kassa, dus betaal niet via de website. Je kunt namelijk niet je geld terugkrijgen als je via de website betaalt voor de activiteit.

 

 

 

Cadeaukaart | De Uithof

Het fitste cadeau voor medewerkers

Wil je jouw medewerkers een cadeau geven waarbij ze plezier hebben én bewegen? Dan ben je bij De Uithof aan het juiste adres. Bij De Uithof stimuleren we bezoekers om de sporter in zich aan te zetten bij één van onze activiteiten. Wil je collega’s feliciteren, bedanken of belonen met de Cadeaukaart van De Uithof? Neem dan contact op met onze salesafdeling door het contactformulier in te vullen of te bellen of mailen. Zij helpen je met een op maat gemaakt cadeauplan voor jouw organisatie!

070 – 309 96 49   |   sales@deuithof.nl

 

 

 

 

Voorwaarden Cadeaukaart De Uithof

  • Het bedrag op de cadeaukaart van De Uithof blijft oneindig geldig.
  • De kaart is te gebruiken voor het Karten, Lasergamen, Bungee Soccer, Sumoworstelen, IJskarten, Schaatsen, Skiën en Snowboarden.
  • De Cadeaukaart of het restbedrag is niet inwisselbaar voor geld.
  • Een restbedrag kan gebruikt worden voor een volgende activiteit.
  • De kaart kan alleen verzilverd worden aan onze kassa. Indien er een activiteit is gereserveerd via de website, kan er geen geld geretourneerd worden.
  • Bekijk altijd de openingstijden van de activiteit die je gaat doen bij De Uithof.
  • De Cadeaukaart kan niet voor (openstaande) facturen gebruikt worden. De kaart kan alleen aan de kassa verzilverd worden voor activiteiten die hierboven zijn benoemd.
  • De Cadeaukaart is niet persoonsgebonden, bij schade of verlies wordt er geen nieuwe uitgeleverd

Diverse activiteiten binnen De Uithof zijn weer geopend!

Benieuwd of jouw favoriete activiteit alweer toegankelijk is?
Bekijk dan de openingsdata via onze website!

Meer informatie over de seizoensopening >>