Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

BOK

BOK

DAAG JEZELF UIT

BOK is hét indoor trainingscentrum in Den Haag gespecialiseerd in bootcamp en obstacle run training. Onze trainers verstaan hun vak als geen ander, hun doel is jou helpen het beste uit jezelf te halen! Wij bieden een groot aanbod van trainingen op maat voor jong en oud zowel beginners als gevorderden. Bij ons train je altijd op je eigen niveau en dit kan alleen of in een groep. Wij bieden Bootcamp, Obstacle, personal en TRX training aan. Ook kan je met je team een bootcamp les komen volgen of een aparte training boeken. Wij helpen je met veel plezier jouw sportdoelen te behalen, maar maken ook van een dagje uit een onvergetelijke, uitdagende en sportieve ervaring!

Bok Den Haag

Waarom BOK?

  • Voldoende (gratis) parkeergelegenheid

  • Leuk voor jong en oud

  • Professionele begeleiding

  • Groot aanbod van trainingen

  • Alleen of als groepsactiviteit

  • Een onvergetelijke, uitdagende en sportieve ervaring!

OFFERTE OPVRAGEN?

Bootcamp & Obstacle Klub maakt onderdeel uit van het evenementenbureau Evorsa dat al zestien jaar sportieve activiteiten organiseert in de regio Den Haag. Een BOK training bedraagt € 17,50 voor volwassenen en € 13,95 voor kinderen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijf. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze afdeling reserveringen via het telefoonnummer 070-309 96 49 of stuur een e-mail naar sales@deuithof.nl.