Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Let op: i.v.m. de avondlockdown hanteren wij t/m 19 december aangepaste openingstijden. Bekijk onze pagina met coronamaatregelen voor informatie.

Bumperball De Uithof

Bumperball

Bumpen, botsen, brullen!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging met een extreem hoge fun factor? Dan is deze activiteit zeker wat voor jou! Met een luchtbel om je heen moet jij met je teamgenoten zien te scoren. Zoals de titel al doet vermoeden, kan je met de ballen elkaar omver ‘bumpen’. Botsen, omvallen, pasen, schieten en scoren is de formule. Komt jouw team als winnende uit de strijd?

Bumperball

Programma

Na instructies over de veiligheid en regels zullen er eerst een aantal oefeningen gedaan worden om gewend te raken aan de luchtbal. Nadat iedereen de techniek door heeft van het omvallen en opstaan is het de hoogste tijd voor een wedstrijdje! Vanwege de intensiteit van de activiteit wordt er, ongeacht het aantal deelnemers, teams gemaakt waarin wordt gerouleerd. Houd er rekening mee dat een team maximaal uit 5 deelnemers bestaat. De speeltijd wordt bepaald door het aantal deelnemers en varieert tussen de 15 en 60 minuten.

Bumperball kids

Waarom Bumperball

  • Hoge fun factor

  • Weersonafhankelijk

  • Ideaal voor groepen

  • Gratis parkeren

  • Goed te combineren met andere activiteiten

  • Combineer met lunch, diner of gezellige borrel

Offerte opvragen?

Bumperball kan al vanaf €9,95 en met minimaal 5 deelnemers. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor jouw bedrijf. Neem hiervoor telefonisch contact op met onze afdeling reserveringen via het telefoonnummer 070-309 96 49 of stuur een e-mail naar sales@deuithof.nl.