De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

De Big Airbag is terug. En wacht, er is nog meer nieuws! Ontdek het hier ⋙

Afbeelding

Geef ijsplezier cadeau!

Geef ijsplezier cadeau!

Nu verkrijgbaar bij De Uithof: de Schaats Cadeaukaart. De nieuwe cadeaubon in Nederland en het ideale cadeau voor schaatsliefhebbers. Met deze kaart wordt het sporten en schaatsen in het bijzonder gestimuleerd, want een gezonde en sportieve levensstijl is belangrijk in deze tijd. Nederlanders houden zich dan ook steeds meer bezig met bewust leven, dus waarom kunnen we elkaar dat niet cadeau geven?

Schaatsen bij De Uithof

IMG 2633

Besteed de Schaats Cadeaukaart bij De Uithof voor een middag op het ijs of voor het volgen van een les. Tijdens de reguliere cursus zal de nadruk liggen op techniekverbetering, de bochtencursus is de perfecte cursus

voor het verbeteren van je techniek in de bochten en tijdens de prestatiecursus worden techniek/interval en duurtrainingen gecombineerd. Natuurlijk kun je bij ons ook een privéles volgen voor één op één professionele begeleiding. Het gehele aanbod van de Schaatsschool vind je hier.

De Schaats Cadeaukaart heeft een minimale waarde van € 5,- en een maximale waarde van € 150,-. Nu te koop én te besteden bij De Uithof!